Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Ljusa Trädgårdsmöbler -Modern Design Made in Italy

LED-ljusvaser för att dekorera ljusa poolen, trädgården eller ditt hem exteriör med lyxen från Made in Italy.

I det här avsnittet i vår online katalog vill vi erbjuda dig en rad Inredning ljus special effekter som nästan ser ut som "förtrollade trädgården" av sagor.

Trädgårdsmöbler som tar form av böjda säten, linjära och minsta bord, vita och vita vaser, lampor och skulpturer under hela dagen. Alla dessa möbler på kvällen, när solen går ner, blir till vackra, glittrande ljuspunkter som belyser din trädgård eller din pool.
Inte bara estetik och originalitet: Mirakel av lätta trädgårdsmöbler kombinerar med sin funktionalitet, eftersom de är gjorda av material som är resistenta mot effekterna av väder och väder.
Som ett praktiskt exempel är de vackra LED-ljusvaserna tillgängliga i många olika storlekar och former. Vaser som producerar exceptionellt homogena ljuseffekter, både i vitt och i mångfärgat. Men det handlar inte bara om estetik och design. Dessa ljusa mångfärgade yttre vaser ger också den övergripande psykofysiska komforten hos färgterapi och bygger på de välkända terapeutiska egenskaperna hos färger.

Letar du efter dekorativa utomhusarmaturer med de mest sofistikerade formerna? Om du letar efter en starkare och mer spektakulär personlighet kommer du inte att bli besviken av Myyours varumärkessamling! Baby Love Floating Lampor, stora tulpanlampor och feminina silhuetter som Penelope, fantasifulla stolar, graciösa och bekväma elefanter som vuxna och barn inte kan flyga är bara några av Myyours designobjekt utformade av det italienska varumärket en speciell polyetylensyntes kallad Poleasy®.

Med bara några ljusa inredningstyper kan du göra din trädgård unik och speciell på kvällen och på natten.