Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Moderna Soffbord av Italiensk Design

Moderna soffbord för vardagsrum i trä, glas eller sten i Italien design.

Ett moderna soffbord är idealiskt för att hålla många användbara tillbehör i ordning.
I vår webbshop hittar du en omfattande katalog med moderna sidobord av hög kvalitet till rabatterade priser, varav många modeller handgjorda i Italien.

Den exklusiva Viadurini Living erbjuder ett brett sortiment av moderna färgade soffbord, av trä, metall, glas, men även Solid Surface ett innovativt material som du kan göra någon form av. Du kan verkligen tycka om att välja materialet och favoritformen hos den här dyrbara möblerna. rund, kvadratisk, rektangulär men också i form av ett blad eller futuristiska former som passar alla hemstilar.

Mycket praktiskt är de moderna vikborden i massivt bokskog för retro- och vintagekontext men även i målad järnstruktur med magasinställningsfunktion.
För dem som vill ha ett modernt sidobord lämpat för barn, erbjuder varumärket Incastro lätt, stabilt och modulärt träbord.

Serch på vår online katalog det bästa soffbordet för att förse ditt vardagsrum och om du behöver hjälp hjälper vår kundservice dig till att hitta den bästa produkten som passar perfekt för dina behov.