Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Utdragbara Keramiska Bord för en modern Matsal - Tillverkad i Italien

Utdragbara bord med keramisk hylla för design av köket och matsalen tillverkad i Italien

Keramiska bordsskivor blir mer och mer utbredda: från borden, till köksbänkarna, till barerna och till badrumsmöblerna.
Keramiska bord har blivit en av de senaste trenderna inom designmöbler, särskilt för köket och matsalen.
Deras ökande framgång beror på flera faktorer: rena och samtida linjer, högteknologi och kontinuerlig forskning för innovation.
Det är värt att nämna de många fördelarna med keramik: det är mycket motståndskraftigt mot brand, skär, stötar, repor och skador, det är också motståndskraftigt mot kemiska medel, värme och UV-strålar. Dessutom är det olje- och fettbeständigt. Det kräver ingen särskild vård och det är extremt lätt att rengöra.

De flesta keramiska bord som finns tillgängliga på marknaden består av en keramisk bordsskiva med en tjocklek på 3 mm monterad på ett underliggande lager av glas, kristall eller mdf (med variabel tjocklek 1-3 cm). Benen och bordets ram är i allmänhet tillverkade av trä, aluminium eller stål.
Dess huvudtillverkare använder en specifik terminologi för att indikera bänkskivans material, som glaskeramik, superkeramik, kristallceramik, Laminam® och många fler.
Till exempel är glaskeramik ett värdefullt material, som består av en 1 cm tjock glasplatta och ett 3 mm keramiskt skikt. Att kokas vid 1200 ° C är det omöjligt att skrapa i glaskeramisk topp.