Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Utomhusbord och Trädgårdsbord - Italiensk Produktion

Utdragbar och vikbar design utomhus- eller trädgårdsbord i järn, teak trä och stål.

Efter en lång arbetsvecka förtjänar vi rätt vila i vår välskötta trädgård. Gräsmattan är grön, blommorna är en explosion av färg och en lätt bris karesserar ansiktet. Vad behöver du göra allt detta? Den rätta kombinationen av trädgårdsmöbler. Utomhusbord: Fasta eller utsträckta trädgårdsbord med olika material, stolar, soffor och gazebos som ger dig den rätta komforten, men också designen och kvaliteten på en produkt som varar över tiden.

Du kan välja mellan moderna, klassiska, land eller exotiska tabeller. Varje smak kommer att vara nöjd. Materialet väljs noggrant för att klara även de värsta väderförhållandena, så att den är hållbar över tiden. Alla bord är gjorda av material som är resistent mot atmosfäriska ämnen, som vatten och solljus, och som möjliggör ett litet underhåll.

Bland våra förslag: träbord för att ge en klassisk touch till din utomhus. För en mer modern stil, istället, välja teak trä trädgård bord, som är i stor efterfrågan på deras utmärkta kvalitet. I själva verket är teak för närvarande en av de bästa typerna av trä för att producera trädgårdsbord, eftersom det är ett ädelträ, infödd i Asien, varaktigt över tiden och framför allt väldigt motståndskraftigt mot de mest desperata väderförhållandena. Slutligen, stål eller järn trädgård bord för att ge en elegant och raffinerad atmosfär tack vare materialen av lätt underhåll.

På vår sida hittar du en lösning för alla dina önskemål. Alla produkter som presenteras i katalogen är gjorda av högkvalitativa material och är resultatet av ett noggrant urval av våra anställda. Kom ihåg att du utan tvivel hittar oss till ditt förfogande. Det är ett nöje för oss att hjälpa dig att välja det moderna eller klassiska trädgårds- eller terrassbordet som passar dig! Upptäck våra erbjudanden och köp trädgårdsbordet på dina drömmar online!
Bland de bästa tillverkarna av utemöbler design gjorda i Italien påpekar vi: Varaschin, Talenti.