Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Hängande Lampor för Ljuset av Huset - Made in Italy

Hänglampor för designbelysning och modern stil, vintage och shabby chic för ditt hem i Italien.

Hängande lampor, som denna kategori är tillägnad, är en viktig möbel, särskilt för vardagsrummet, köket och sovrummet.
Om du har stora utrymmen är det bästa sättet att förbättra dem att välja att slutföra dem med en stor ljuskrona. För att göra det är kreationerna av Adriani & Rossi, Viadurini Lighting eller Selene helt enkelt perfekta: lampor gjorda i Italien.

Hängande lampor gjorda med de mest varierade formerna: rund, rektangulär, körsbärsformad eller cylindrar med en mer eller mindre stor diameter. Din alla önskemål kommer att vara nöjda. Och det brett urvalet av produkter handlar inte bara om formerna, utan också av de material som används.
För dem som har ett hem inrett i modern stil kan taklampor av färgad och originalvävnad vara perfekta.
För dem som älskar glas och dess elegans, hittar du ljuskronorna i genomskinligt glas för att återuppta vintageformen i det förflutna eller glashängande lampan i form av snygga ballonger. Också för att stanna på den klassiska stilen glöm inte att titta på järn- och mässings hänglamporna, enkel design med naturlig dekoration med löv för att ge en fin touch av minimalistisk stil.

Upptäck hela samlingen på försäljning på vår webbsida och om du behöver mer information eller förtydligande, vänligen kontakta oss. Vår personal svarar gärna dig genom vår chatt, våra e-postmeddelanden eller via telefon för att hjälpa dig med inköpsprocessen.