Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Konsolbord Moderna och Klassiska i Trä och Glas - Made in Italy

Konsolbord med en modern och vintage design för funktionella och trendiga möbler. Konsolbord trä tillverkat med högkvalitativa material och uppmärksamhet på detaljer.

Konsolbord för vardagsrum, kök och vardagsrum, funktionellt och modernt designat konsolbord trä och glas.

En perfekt lösning för dig som vill inreda sitt vardagsrum eller ingången till huset med en funktionell och designmöbel.

Bland våra förslag hittar du konsolbord tillverkade av högkvalitativa material som trä kvar i sin naturliga färg eller målade i vitt eller grått. För dig som älskar en enkel och klassisk stil. För dem som älskar modern design finns det moderna konsolbord av metall inlagda med lasrar, de med basen i ädla Vicenza-sten och glashyllan och slutligen konsolerna gjorda av glas och trä i venetiansk briccole.
Varje hus har en unik och annorlunda stil, och vi vill kunna tillgodose alla våra kunders behov.

Om du är nyfiken på att upptäcka konsoltabellerna, glöm inte att ta en titt på det avsnitt som är avsedd för utbyggbara konsolbord. En utmärkt lösning för vardagsrummet, eftersom de kan omvandlas från en bekväm hylla för att lagra nycklarna och allt i fickorna till ett funktionellt bord för att ordna middagar med vänner och familj.

Vården att välja de bästa möblerna på marknaden är fortfarande vår starka punkt. För tvivel eller oro, vänligen kontakta oss, vår personal hjälper dig gärna med att välja det perfekta konsolbordet för ditt hem.