För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Tabeller modern och klassisk konsol trä och glas

En middag med levande ljus eller lunch med alla släktingar? En hylla tömmer fickor eller bord för utformningen vardagsrummet? Det idealiska skulle vara att ha dem alla hemma, i själva verket måste du! I vårt sortiment hittar du massor av förslag med tabeller och konsoler utdragbara och fasta och modern design, avsedda för hemmet som inte vill missa något, som dyrkar fylld med moderna möbler, som följer de senaste trenderna inom design. För varje hus en unik stil och annorlunda, och vi vill kunna möta behoven hos alla våra kunder.
Att kunna räkna med en vacker utdrag matbord , till exempel, är inte bara en mångsidig och bekvämt komplement, men också en viktig punkt när det gäller mat. Vi kan alltså omge den närmaste familjen under loppet av veckan, och samla vänner och familj för stora luncher eller viktiga händelser på helgerna. För att inte nämna att det är viktigt att ha ett glas eller träpanel bredvid ytterdörren, perfekt för nycklar, mynt och alla dessa små objekt som vi är i fickan inte bara komma från jobbet. Praktisk och bekväm, kommer du inte någon risk för att förstöra den dyra matbordet glas med vassa föremål som kastas i en hast. En konsol är verkligen därför idealisk, liksom funktionella.
Den noggrant urval av de bästa artiklarna möbler på marknaden vill inte göra det även missa för denna kategori. Vi använder en mycket kompetent och kvalificerad personal, möjlighet att välja de bästa tillbehören för hem och kontor, tillverkade av material av hög kvalitet, som kan pågå i åratal. Att kunna räkna med dessa garantier är avgörande: det enda sättet du kommer att göra en säker köp, enkelt och snabbt. Välj bara den önskade produkten och visa kortet och fann material, tillgängliga färger, tekniska egenskaper och storlek av produkten. Slutligen önskar vi dig god måltid runt en av våra fantastiska bord Extension middag i sällskap med alla dina nära och kära från vem du älskar omger dig.

Upptäck våra erbjudanden och köpa en konsol bord på nätet

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies