Konsolbord Moderna och Klassiska i Trä och Glas - Made in Italy

  • Recensioner :
  • Genomsnittligt Betyg : 4,0
Konsolbord med modern och klassisk design för funktionella, trendiga möbler. Utdragbar och entré bordskonsol tillverkad av högkvalitativa material.
205 Produkter
Viadurini Living
kr 8.940,79 kr 11.176,02  - 20%
Viadurini Living
kr 8.940,79 kr 11.176,02  - 20%
Viadurini Living
kr 8.597,26 kr 10.746,69  - 20%
Viadurini Living
kr 7.232,79 kr 9.041,02  - 20%
Viadurini Living
kr 11.020,96 kr 13.776,20  - 20%
Viadurini Living
kr 19.150,71 kr 23.938,38  - 20%
Viadurini Living
kr 8.749,99 kr 10.937,49  - 20%
Viadurini Living
kr 9.188,86 kr 11.486,14  - 20%
Viadurini Living
kr 7.824,40 kr 9.780,47  - 20%
Viadurini Living
kr 12.328,26 kr 15.410,27  - 20%
Viadurini Living
kr 13.530,57 kr 16.913,15  - 20%
Viadurini Living
kr 14.408,31 kr 18.010,45  - 20%
Sida 1 av 9

Konsolbord: estetiska och praktiska möbler

I inredningsvärlden framträder konsolbord som delar som är både estetiskt tilltalande och funktionella. På Viadurini hyllar vi denna dualitet genom att erbjuda en kollektion som kombinerar elegans och mångsidighet.

Varje del återspeglar förträffligheten hos italiensk design, och lovar att förvandla alla utrymmen till en oas av lyx och komfort.

Oavsett om du klär upp en hall, kompletterar ett vardagsrum eller till och med lägger till en distinkt charm till sovrummet, är våra konsolbord designade för att passa harmoniskt med din livsstil och ditt utrymme, samtidigt som de visar upp skönheten i made in Italy.

Upptäck vår samling av konsolbord

Den perfekta lösningen för dig som vill inreda sitt vardagsrum eller entrén till sitt hem med funktionella och designmöbler.

Vårt utbud av entrékonsoler är en hyllning till italienskt hantverk och innovativ design. Varje konsol, oavsett om det är för sovrummet, vardagsrummet eller köket, är ett konstverk i sig.

Sovrumskonsoler ger en touch av förfining och funktionalitet och skapar ett intimt och elegant utrymme. I vardagsrummet blir vardagsrumskonsoler i fokus, och fångar ögat med sin unika design och oklanderliga finish. I köket erbjuder våra kökskonsoler inte bara extra förvaringsutrymme, utan också ett distinkt dekorativt element. Varje konsol är noga utvald för sin kvalitet, design och förmåga att skapa en miljö rik på stil och personlighet. Besök vårt urval av entrékonsoler för att upptäcka föremål som förvandlar ditt hem till ett dynamiskt och elegant vardagsrum.

Våra förslag inkluderar italienska konsolbord tillverkade av högkvalitativa material som trä kvar i sin naturliga färg eller målade vitt eller grått. För dig som älskar en enkel och klassisk stil. För den som älskar modern design finns tidsenliga konsolbord i metall inlagda med laser, de med bas i ädelsten Vicenza och en glashylla och slutligen konsolerna i glas och venetianskt briccolträ.
Varje hem har en unik och annorlunda stil och vi vill kunna möta alla våra kunders behov.

Om du är nyfiken på konsolbord, glöm inte att ta en titt på avsnittet om utdragbara konsolbord. En utmärkt lösning för vardagsrummet, eftersom de kan förvandlas från en praktisk hylla för förvaring av nycklar och allt annat i våra fickor till ett funktionellt bord för middagsbjudningar med vänner och familj.

Modernt konsolbord

Det moderna konsolbordet är symbolen för modern elegans. På Viadurini har vi noggrant utvalda konsoler som förkroppsligar framtiden för inredning.

Innovativa material som metall, stål och plexiglas kombineras med rena linjer för att skapa föremål som inte bara är möbler, utan stiluttryck. Våra metallkonsoler, stålkonsoler och plexiglaskonsoler erbjuder en perfekt blandning av funktionalitet och modern estetik. De är idealiska för dem som vill lägga till en touch av modernitet och originalitet till sitt utrymme, samtidigt som de behåller en varm och välkomnande atmosfär.

Klassiskt konsolbord

I traditionen av italiensk design representerar det klassiska konsolbordet harmoni mellan elegans och funktionalitet. Våra klassiska konsoler, gjorda av ädelträ, raffinerat glas och ädel marmor, återspeglar ett oöverträffat arv av hantverk. Träkonsoler ger naturlig värme, glaskonsoler ger en touch av lätthet och klarhet, medan konsoler i marmor framkallar tidlös lyx.

Varje konsol är noggrant designad för att komplettera och berika ditt utrymme med traditionell charm, samtidigt som den förblir trogen kvaliteten och förträffligheten hos made in Italy.

Utdragbara konsolbord

Innovation möter funktionalitet i vårt urval av utdragbara konsoler. Dessa mångsidiga plagg är den idealiska lösningen för dem som vill maximera sitt utrymme utan att ge avkall på stil. Oavsett om du behöver ett litet bord för en mysig hörna eller en stor yta för att underhålla gäster, anpassar våra utdragbara konsoler till varje situation. Med en enkel mekanism kan de förvandlas, vilket ger oöverträffad flexibilitet. Dessa konsoler är inte bara praktiska, de är också förkroppsligandet av italiensk elegans och hantverk. Upptäck vårt utbud av utdragbara konsoler, där varje detalj har genomtänkts för att möta behoven i ett modernt boende samtidigt som du lägger till en touch av sofistikering till ditt hem.

Att välja de bästa möblerna på marknaden är fortfarande vår starka sida. Om du har några tvivel eller funderingar, vänligen kontakta oss så hjälper vår personal dig gärna att välja det perfekta konsolbordet för ditt hem.

Upptäck hela katalogen online och kontakta oss för förtydliganden eller information du behöver. Vår personal guidar dig gärna genom inköpsprocessen och hjälper dig att välja den möbel som passar just ditt hem.

Konsolbord

Email Newsletter
Nyhetsbrev