Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Sanitetsartiklar - Lyxigt Badrum Tillverkat i Italien

Upphängda, fristående eller väggmonterade badrumsinredningar för komfort och design av dina utrymmen i ditt hem.

För ett designerbadrum och kvalitetsmöbler kan du inte vara uppmärksam på sanitetsartiklarna . I vår webbutik hittar du ett brett urval av sanitetsartiklar, olika i material, former, storlekar och installationsmetoder.

Vi kan dela in i två kategorier i typer av hälso Vi erbjuder:
De sanitetsartiklar på marken eller på golvet är den mest traditionella. Vasen kan ha den muromgärdade vattenlådan, placerad överst eller med en ryggsäck strax ovanför vasen. Installationen av dessa sanitetsarmaturer är den enklaste och innebär fixering med pluggar. I vår onlinebutik hittar du ett brett urval av de bästa märkena för golvstående sanitetsinredning för att bäst inreda ditt badrum.

För ett trendigt badrum istället kan du välja det upphängda sanitetsutrustningen . De är också bekväma att rengöra golvet under dem, de ger intrycket att de tar mindre plats.
Sanitetsartiklar är vanligtvis gjorda av sanitetskeramik . Den består av råvaror av naturligt ursprung : från en bas av lera och kaolin tillsätts kvarts och fältspat, arbetade tillsammans för att bilda en enhetlig massa på vilken en vit eller färgad emalj appliceras.
Den vanligaste färgen för keramiska toaletter och bidéer är vit.
Formerna å andra sidan är olika för både mindre och större: förutom de traditionella formmodellerna, de är också fyrkantiga, rektangulära eller perfekt runda .

För dig på Viadurini ett brett urval av sanitetsartiklar, bidéer och toalett med design och hög kvalitet till rabatterade priser!
Tveka inte att kontakta oss för information eller förtydligande.