Viadurinis 7 Löften

1 - Produktsäkerhet:

Vi har designat en anpassad förpackning för var och en av våra produkter för att garantera våra kunder att varorna kommer intakt till sin destination. För extremt bräckliga material som speglar har vi valt att använda burar, trälådor och kartonger med ett dubbelt skikt av polystyren för att säkerställa ett större produktskydd fram till leverans.

2 - Transportsäkerhet:

Transport är lika viktigt som förpackningen av varorna, så vi väljer att endast använda specialiserade transportörer för att leverera möbler. De köpta varorna kommer att levereras direkt till ditt hem efter överenskommelse. Även på begäran är det möjligt att få leveransen till golvet och vidare välja Premium-tjänsten för att montera produkterna direkt till ditt hem.

3 - Fraktförsäkring:

Alla våra leveranser är försäkrade för både väg- och sjö- eller flygresor.

4 - Säkra betalningar:

Tack vare SSL-certifiering garanterar vi säkra betalningar för dina inköp. Din information kommer att krypteras. Alla betalningar behandlas via en säker server-till-server-anslutning med SSL-protokollet (Secure Sockets Layer) med 128-bitars kryptering och VERISIGN-protokoll.

5 - Skyddad navigering:

Tack vare SSL-certifiering garanterar vi dig en säker navigering på vår webbplats, vilket garanterar att den utbytta informationen inte kan läsas av tredje part.

6 - Returer och återbetalningar garanterade:

Viadurini accepterar retur av köpta produkter om de meddelats inom 14 arbetsdagar från ovanstående datum. I enlighet med lagbestämmelserna (D. L. 185/1999) har varje kund i världen 14 dagar på sig att informera oss om sin avsikt att returnera en produkt, intakt och oanvänd, i originalförpackningen. När vi har fått paketet i gott skick i vårt lager, återbetalar Viadurini beloppet på den returnerade produkten, utan straff. Endast leveranskostnaderna debiteras kunden.

7 - Kontinuerlig telefonhjälp:

Vi garanterar våra kunder telefonisk hjälp 5 dagar i veckan på 6 språk med 21 internationella linjer alltid aktiva.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro