Hantera Personlig Information och Registrerings

REGISTRERING
Anmälan till webbplatsen är gratis Viadurini.it.
För att skapa ditt eget konto kunden har att klicka på "Registrera", fyll i formuläret med all nödvändig information och skicka den via knappen "Skicka". Kunden får genom viadurini.it en e-postbekräftelse som innehåller referenser för att köra "logga" och som också kommer att innehåller en länk som kunden måste klicka för att fylla i och göra registreringen giltig och effektiv.

Nyhetsbrevet kan annulleras?
När som helst och utan föregående meddelande viadurini.se du kan avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Du kan göra detta mycket enkelt genom annullering knappen som du hittar i din profil eller på undersidan av varje nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan återkallas?
Ditt medlemskap kan sägas upp när som helst utan förvarning. I botten av nyhetsbrevet hittar du instruktioner för att avbryta prenumerationen.

Logga ut
Gå till "Logga in", klicka på "Har du glömt ditt lösenord" och följ anvisningarna.

Mina personuppgifter?
viadurini.it är mycket uppmärksam på de lagar som reglerar skydd av personuppgifter och behovet av att behandla dem i enlighet med de strängaste lagkrav om skydd av densamma (lagdekret nr. 196/03). Mer information kan hittas i sekretesspolicyn.
För att utöva de rättigheter som anges med 'konst. 7 av sekretesskoden kan kunden kontakta följande nummer:
International Design srl, Via del Pino 21 Santarcangelo di Romagna info@viadurini.se.

Bjud in dina vänner på VIADURINI.IT?
Vi kommer att vara mycket glad om du vill bjuda in vänner och familj att ändra reglerna genom att förse viadurini.it. Bjuda in en vän påstår sig ha tidigare erhållits sitt samtycke till kommunikationen International sesign av sina uppgifter och i synnerhet e-postadress för det enda syftet att tillåta oss att skicka inbjudan att registrera sig hos oss.
Uppgifter om e-postadress kommer inte att dock hålls av International Design efter e-postsändning med ovanstående ändamål.

Din integritet skyddas
Vi ser absolut sekretess och säkerhet för din personliga information.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro