Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Belysning - Bordslampa Modern

Moderna svartvita designerbordslampor för dina tillverkade i Italien sovrum eller vardagsrum.

De kännetecknas av en innovativ och modern stil och de är perfekta för att ge en touch av elegans till ditt eget kontor eller till någon annan miljö i huset, vilket gör ett enkelt bord eller skrivbord unikt med ett enkelt extraelement.

Mellan våra förslag hittar du de bästa idéerna som är i takt med tiderna och tillåter en homogen belysning i möblerna på ett modernt kontor. Det finns bordslampor som kan tillfredsställa alla slags smak tack vare det breda utbudet som inkluderar lösningar från de minimala till de innovativa som alltid håller den moderna designen.
De använda materialen är av hög kvalitet och innovativa, såsom polyeten eller polykarbonat, vilket gör det möjligt för kunden att garantera en god varaktighet för produkten över tid tillsammans med en inte likgiltig funktionalitet och elegans.

Vår personal står till ditt förfogande för att svara på alla frågor och för att hjälpa till med valet av din moderna bordslampa. Kontakta oss genom det dedikerade formatet på vår webbplats, via e-post eller via telefon så hjälper vi dig under din köpprocess.