Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdssängar - Modern Stil för Utomhusbruk

Schäslong utomhus för trädgården eller poolen. Modern design och italiensk lyx samlas för hopfällbara, stapelbara eller fasta sängar.

Det här avsnittet på vår hemsida är tillägnad presentationen av trädgårdssängar, en möbler som inte kan missa i din trädgård och det ger dig söta stunder av avkoppling.

Solstolaren är en knuff för din kropp. Den svarta ryggen och mjuka kuddar gör att du känner att du är på semester. Materialen som de är gjorda är många, vi har trä solstolar av teak trä för att ge en klassisk touch till din utomhus, i aluminium med en mjuk padding i kuddarna för en ljus möbel och modern design och polyeten för dem som älskar de färgglada och originella möblerna.
Också bland de modeller vi erbjuder hittar du lätt hopfällbar och stapelbar solstol för dem som vill optimera sina utrymmen och justerbar lounger som ger dig den perfekta positionen för din avslappning. Med oss ​​kan du hitta någon lösning och färg du föredrar, alla produkter som presenteras i katalogen är gjorda av högkvalitativa material och är resultatet av noggrant urval av vår personal som alltid har ett öga för design.

Kom ihåg att du utan tvivel hittar oss till ditt förfogande. Det kommer vara ett nöje för oss att hjälpa dig att välja utomhusstol eller trädgårdsbädd i modern eller klassisk stil som passar dig! Upptäck våra erbjudanden och köp den moderna designens solstolar på dina drömmar online