Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Väggklockor Stora och Små av Modern, Vintage och Tillverkad i Italien Design

Väggklockor idealiska för alla hem- och kontorsmiljöer och -stil

I det här avsnittet kan du fördjupa dig i ett brett urval av väggklockor av alla former och former:
  • Självhäftande väggklockor : du kan enkelt applicera de olika komponenterna genom att följa anvisningarna.
  • Stora väggklockor : om du har högt i tak eller vill ge en bar vägg personlighet.
  • Fyrkantiga väggur , tolkningen av en klassiker.
  • Runda eller ovala väggur , vi kan förvåna dig med skapelser som aldrig har sett.
  • Designer väggur , modeller med mer personlighet.
  • Moderna väggur , de mest geometriska formerna och de mest trendiga materialen.
  • Vintage väggklockor , med klassiska och välkända linjer, för en stil som aldrig är banal och på sin plats.
Från den traditionella runda formen, till avfasade rutor, från nyckfull till klassisk design: klockans värld att hänga på väggen är verkligen gränslös. Den stora variationen av förslag gör att du kan tänka på en annan klocka för varje rum: å andra sidan behöver varje utrymme i huset sin egen klocka, från köket till vardagsrummet, från badrummet till hemmakontoret och till och med i företaget där du arbetar, där tiden är viktig.

Också från färgsynpunkt du har ett öppet fält: från klassiska modeller i svart eller vitt, till de mer färgstarka och kära eller medfantasifull kombinationer, från raffinerade gyllene till gröna och koppar. Väggklockan kan också fungera som ett kontrastelement för att ge rummet ett livskraft.

Röda väggklockor för eleganta vardagsrum, träfärg för interiörer med en stark naturlig inspiration, eller i marmor för att få en touch av lyx: att välja den mest lämpliga modellen, låt dig vägledas av din smak och stil i utrymmen.

Till varje rum sin egen klocka

Det finns väggklockor designade för sovrumsinstallationer som är helt tysta och små i storlek med varma färger.
T
han väggur för det moderna köket, här vi kan hitta oändliga modeller och färger, säkerligen de med ett stort antal och omedelbar läsning anges inom stiliserade ringer och med väldefinierade och moderna linjer och mycket färgstarka om utan det är i köket av en B & B, en väggklocka i form av en kaffekanna och kopp är den perfekt. När det gäller väggklockor för vardagsrummet, här kan du rymma och välja en storstor produktsom pryder en stor vägg, med hjälp av särskilda former och färger, verkliga konstverk är de som görs på duk: klockor vägg som ger möjlighet att välja upp till tre tidszoner, därför idealisk för kontor eller studioanläggningar.