För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Belysning - Lampor Tak för Hem

I denna del av vår katalog hittar du de bästa lampor tak av italiensk design som säljs online.
Modern, vintage stil, klassisk design eller Shabby Chic taklampor till rabatterade priser exklusivt för dig.

Taklampor noggrant utvalda av våra anställda för att representera olika stilar, storlekar och färger för att möta behoven hos varje stil av möbler i ditt hem.
För en rustik stil hittar du de vita keramiska taklamporna med målade broderier som representerar blommor eller kvistar. För att ge en retro touch som påminner om industristilen, å andra sidan, erbjuder vi taklampor med justerbara spotlights av olika former och färger.
Om du tvärtom älskar modern design, missa inte de infällbara lamporna som är utformade för att vara försänkta i taket eller de ursprungliga formerna som kan ta kristallen med guld- och silverfärger av det kända italienska varumärket Selene.
Särskilda funktioner för dem som letar efter något original istället är taklamporna gjorda i Toscana terrakotta av det kända Toscot-märket. En 100% gjord i Italien produkt som kommer att överraska dig.

Välj taklocket som passar bäst i ditt hem stil. En utbildad personal står till ditt förfogande för att hjälpa dig under inköpsprocessen och svara på dina frågor eller problem. Skicka oss ett mail till vår elektroniska postadress eller kontakta oss via telefon, vår personal hjälper dig gärna.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies