Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Design och Moderna Badrumsspeglar

Badrumsspeglar av modern design för äkta tillverkade i Italien av kvalitet - fyrkantig, rund eller rektangulär men också vågig eller snygg.

Spegelns stil måste vara i linje med badrumsmiljöns inredning. En designspegel i behandlat och inlagt vitt trä är verkligen perfekt för en romantisk, delikat älskare av Shabby Chic.
De
CIPI varumärke erbjuder speciella speglar i teak helt handgjorda, båda betade av den romantiska själen, men också trä speglar i landet och gammaldags stil. Varje bit är unik.
Företaget Cipì, för dig som föredrar en modern och trendig miljö, erbjuder modeller av iögonfallande speglar med en ovanlig design och i de mest varierande formerna: runda, fyrkantiga, rektangulära, kanske i metall, aluminium, mässing och kromat stål.
För dem som älskar spelet av ljus och indirekta reflektioner kan utvärdera modellen med justerbar LED-belysningsspegel, avgörande för ett glamoröst badrum och design.

För information, vänligen kontakta oss, vi är tillgängliga i lämplig chatt eller per telefon på numret på vår webbplats, vi kommer gärna att höra och tillgodose dina önskemål!