För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Speglar designer badrum och modern

Efter en dusch, behöver det rätt make-up innan du går ut perfekt för vår kväll. Badrumsspegeln är en förutsättning för detta och kontrollera att det aldrig något på sin plats. Vacker, elegant och funktionell är designade bad speglar i vår webbshop.

Det första steget är att identifiera tiden spegel stil, som måste vara i linje med inredningen av rummen i huset. En design spegel i vitt trä behandlas och inlagd är en perfekt plats för en romantisk, mjuk älskare av Shabby Chic. Varumärket CIPI erbjuder speciella speglar helt handgjorda teak, både inlagd romantisk själ, men också trä speglar per land och gammaldags stil. Varje bit är unik.

Även företaget CIPI, för dem som föredrar en modern och trendig atmosfär erbjuder fängslande speglar modeller ovanlig design och i olika former: rund, fyrkantig, rektangulär, kanske metall, aluminium, mässing och krom.

För dem som älskar ljus och indirekta reflexer kan utvärdera modellen Pozzi Ginori , en ledare i " badrumsmöbler , med justerbar LED-belysning, oumbärlig för en glamorös och designer badrum.

Om du behöver använda varje utrymme i vår butik är vi tillgängliga för modeller med sidohyllan speglar inramade i ek finish och interna LED-belysning.

För ytterligare information tveka inte att kontakta oss, kommer vi gärna att lyssna och tillgodose dina önskemål!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies