Design av Dubbelsängar - Handgjorda i Italien

4 Produkter
Viadurini Night Design
kr 45.831,67 kr 57.289,62  - 20%
Viadurini Night Design
kr 38.292,77 kr 47.865,96  - 20%
Viadurini Night Design
kr 329.808,75 kr 412.261,00  - 20%
Viadurini Night Design
kr 355.527,22 kr 444.409,08  - 20%

Designa dubbelsäng med eller utan förvaring för det i Italien sovrum.

I det här avsnittet tillägnad designen med dubbelsängar föreslår vi dubbelsängar tillverkade med innovativa material som Solid Surface, i vilka futuristiska former är huvudpersonen och dubbelsängar tillverkade med ett mer klassiskt material, men mycket värdefullt är valnötets lövträ. Enkel men påverkad design.

När det gäller sängarna av solid surface är de ett lyxigt tillbehör med en futuristisk, extravagant, speciell, unik design!
Fast yta är ett innovativt material som du kan skapa valfri form för att skapa föremål och projekt med en unik design. Om du är nyfiken, ta en titt på Viadurini Design Collection för att upptäcka de andra heminredningen gjorda med detta material.

Avantgarde och lyx är de modeller som väljs för sin unika design och kvalitet. En stil som blinkar vid vår tids sportbilar och försöker fånga det bästa av deras futuristiska linjer och deras fina finish. Funktioner som finns i sitt stoppade huvudgavel i läder eller i valfri silverfärgkant eller i den valda färgen som kunden har valt. Ytan kan vara antingen blank eller matta.

Didimo och Alain å andra sidan, de två dubbelsängarna producerade med en solid valnötstruktur som kan anpassas i färg, välj mellan naturlig valnöt eller naturgrå.

Kom ihåg att för alla tvivel eller för mer information står vi till ditt förfogande. Kontakta oss via vår e-postadress, chatten på vår webbplats eller genom att ringa oss på vårt fasta nummer eller whatsapp. Vår personal kommer gärna att följa dig under köpet av dina designermöbler som ger all nödvändig information.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro