Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Soffbord Utomhus av Modern Design - Tillverkad i Italien

Utomhus soffbord och bord för trädgården med en modern italiensk design med fina Made in Italy lyxmaterial.

Sommaren kommer, du kan börja njuta av din trädgård och njuta av en god drink och läsa en bok. Ett viktigt element för att göra denna idylliska bild är soffbord utomhus. En viktig möbel också att bjuda in dina vänner att dricka eller äta något i din trädgård.

Möblerets föremål ger inte bara en unik och modern stil på din utomhus, men det kommer att bidra till att uppnå en välkomnande miljö. Modern eller klassisk stil spelar ingen roll, det viktigaste är att olika material som används ska vara resistenta vid tiden. I det här avsnittet erbjuder vi dig ett större urval: olika typer av trä, som teak, glaset inklusive glasfiber för att ge en elegant prägel till din trädgård eller aluminium för att skapa en glamouratmosfär. Vi har också soffbordet spara utrymme som du kan stapla efter användningen.

Alla produkter är resultatet av det uppmärksamma valet av vår personal. De riktlinjer som vi följer under valet är alltid kvaliteten, innovationen, designen och självklart det som gjorts i Italien! Bland varumärket hittar du: Talenti, Vondom, Myyour och Samlingar Viadurini in the Garden.