Hur du inreder ditt hem för att minnas sommaren hela året

Hur du inreder ditt hem för att minnas sommaren hela året

Sommaren är synonymt med sol, hav, avkoppling och liv i det fria. Om du också älskar den här säsongen och vill föra in lite av sommarkänslan i ditt hem, finns det många sätt att göra det. Här är några tips för att inreda ditt hem och hålla sommarstämningen vid liv året runt.

Soliga och ljusa färger

Det första steget för att återskapa sommaren är att välja en färgpalett som påminner om solen, havet och naturen. Välj varma toner som gult , orange och rött för att framkalla värmen från solen. Lägg till inslag av blått och grönt för att minnas havet och växtligheten. För att ge huset en sommarprägel samtidigt som den behåller en minimal och elegant stil kan en utmärkt idé vara att använda sandfärg.
Viadurini rekommenderar stolen med fotstöd "Amane", stolen "Volanti2" och soffan "Giocoso" på sajten, upptäck den som passar bäst för ditt hem och låt dig inspireras.
Oavsett om du målar en vägg eller väljer inredningstillbehör, passar beachy nyanser bra med många stilar. Detta gör att du kan experimentera efter din smak och kreativitet.

Naturliga material

Naturmaterial som trä och rotting är perfekta för en sommarstämning. Du kan välja ljusa trämöbler eller rottingtillbehör för att tillföra en touch av fräschör och naturlighet till rummen. Du kommer att kunna hitta många inredningselement, såsom vårt "Infinity 6" bord och vår "Algedi" stol, på vår hemsida.

Lätta och fräscha tyger

För att behålla en lätt och luftig känsla, använd tyger som linne och bomull. Dessa material är perfekta för gardiner, kuddar och sängkläder, vilket ger en känsla av fräschhet och komfort. Du kan även hitta artiklar i ren bomull och linne på vår hemsida, såsom våra "Amauris" linnelakan.

Marina dekorationer

Lägg till havsinspirerade dekorationer som snäckor, koraller och fiskenät.
Dessa element kan användas på olika sätt: från centerpieces till väggdekorationer. Även målningar och tryck med marina ämnen kan bidra till att skapa den önskade atmosfären.

Välkomnande utomhusutrymmen

Om du har en balkong, terrass eller trädgård, möblera dem med bekväma utemöbler som "Charlie 6". En gunga eller gudar bekväma soffor kan förvandla din uteplats till ett hörn av paradis där du kan koppla av året runt.

Sommarparfymer

Glöm inte vikten av parfymer. Använd doftljus eller diffusorer med sommardofter som havsvatten, lime och havsros.
Dessa dofter kan framkalla minnen av semester och sorglösa dagar.

Genom att följa dessa tips kan du förvandla ditt hem till en sommartillflyktsort som alltid får dig att känna att du är på semester.
Sommaren kommer att vara med dig året runt och ger ljus, färg och lugn till dina utrymmen.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro