Skapa din oas av avkoppling i trädgården: Tillbehör för en perfekt pool

Skapa din oas av avkoppling i trädgården: Tillbehör för en perfekt pool

Föreställ dig att ha en pool i din trädgård: en oas av avkoppling där du kan svalka dig under de varma sommardagarna och ha kul med vänner och familj Tillbehör av design som kan bidra till att förbättra komforten och estetiken i ditt hörn av paradiset.

Tillbehör för att göra poolen trevligare

En bakgårdspool handlar inte bara om att ha vatten att dyka i. För att få ut det mesta av upplevelsen, överväg att lägga till tillbehör som kan förbättra avkoppling och njutning, såsom paraplyer för att skapa ett uppfriskande skuggigt område, några utomhusstolar perfekta för att koppla av vid poolen och slutligen flytande barer och utomhusduschar för att njuta av en aperitif i solnedgången.

Paraplyer: Skuggade områden med stil

Paraplyer är viktiga för att erbjuda skydd från den gassande solen och skapa bekväma skuggiga områden.
Tillgängliga i olika material som aluminium och trä, och i olika former och storlekar, skyddar parasollen inte bara mot UV-strålar utan ger också en touch av elegans till din trädgård som med vårt "Passmore" parasoll. Upptäck vårt urval av paraplyer på vår hemsida, perfekta för alla dina behov.

Utomhussolstolar: Komfort garanterad

Att koppla av vid poolen är ännu trevligare med solstolar utomhus. Finns i material som rotting och teak för dig som älskar en rustik och naturlig stil , aluminium och tyger som är resistenta mot atmosfäriska ämnen för dig som älskar mer modern design, som "Experia".
Dessa schäslonger är designade för komfort och hållbarhet.
Välj från vårt breda utbud av solstolar för att hitta den som passar din stil och dina behov perfekt.

Flytande barer: Kul i vattnet

För dem som älskar att umgås är flytande barer ett tillbehör som du inte får missa. Perfekt för att organisera aperitifer direkt vid poolen, dessa barer erbjuder en unik och rolig upplevelse. Utforska våra flytande barer och gör dina poolfester oförglömliga.

Trädgårdsduschar: Friskhet och renlighet

Trädgårdsduschar är idealiska för att snabbt svalka av och rensa bort klor efter ett dopp. Våra duschar är gjorda av resistenta material som rostfritt stål och erbjuder en elegant och funktionell design.
Besök vår hemsida för att upptäcka de olika alternativen och välja den perfekta duschen för din trädgård.

Att förbättra poolen med rätt tillbehör innebär att förvandla ett enkelt vattenområde till ett sant paradis för avkoppling och nöje.
Från belysning som skapar den perfekta atmosfären, till tillbehör för komfort utanför vattnet, alternativen för att anpassa din pool är oändliga.
Upptäck hela kollektionen på vår hemsida och gör dig redo att uppleva en oförglömlig sommar, full av komfort och stil.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro