Förnya ditt bord med en helt italiensk vårtouch

Våren inbjuder till förnyelse, inte bara i naturen utan också i hjärtat av våra hem. Det är dags att låta friskhet och färg komma in, speciellt i husets mest gemytliga hörn: bordet. Med våra Viadurini-kollektioner kan du fördjupa dig i en resa genom design, kvalitet och italienskt hantverk för att ge ditt idealiska vårbord liv.

Valet av material: En symfoni av tyger och färger

Låt oss börja från basen: duken. Linne, säsongens huvudtyg, framkallar vårens lätthet och friskhet och erbjuder sig själv som en tom duk att måla vårt landskap på. Från pastelltoner, för dem som älskar elegant nykterhet, till ljusa färger som citrongult eller orange, för fria andar som vågar med färg, varje val speglar en personlighet.

Tallrik- och glasservice: The Art of Detail

Den sanne konstnären vet att varje detalj räknas. Tallriken och glasservicen är inte bara funktionell, utan blir bordets huvudperson. Innovativ design och högkvalitativa material kombineras för att fira Made in Italy. Och med möjligheten till anpassning blir varje bord unikt och berättar historien om dem som upplever det.

Inredning: Skapa atmosfär

Pricken över i? Inställningen. Inredning spelar in för att förvandla ett enkelt bord till en uppslukande upplevelse där varje detalj, från sittarrangemanget vid bordet till valet av belysning, bidrar till att skapa en atmosfär som inbjuder till välbefinnande och delning. Utforska designlösningar som talar om dig tack vare Viadurini, balansera former, färger och texturer, inte bara för att imponera visuellt utan för att framkalla känslor och sensationer. Integrera naturliga element, som en mittpunkt blom- eller doftljus, som påminner om friskhet och vårens uppvaknande, vilket skapar en välkomnande miljö.

Viadurini rekommenderar: en designervas som innehåller färska blommor som kanske kommer från din trädgård är ett elegant och slagkraftigt element för att berika ditt matbord med färg och doft.

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev