VIADURINI i trädgården: Hur du möblerar din trädgård med trenderna vår/sommar 2024

VIADURINI i trädgården: hur du möblerar din trädgård med trenderna våren/sommaren 2024

2024 är här och sommaren är precis runt hörnet, det är den perfekta tiden att renovera din uteplats . Oavsett storleken på området du har tillgängligt, kan valet av lämpliga trädgårdsmöbler förvandla det till ett hörn av lugn och elegans. I vår guide kommer vi att utforska de senaste trenderna inom utemöbler , med fokus på hållbara och miljövänliga stilar för 2024, perfekt för att skapa snygga och miljövänliga utomhusutrymmen.

Nya stilar och föroreningar

I år har vi märkt en tydlig förändring mot hållbarhet i möbelbranschen. Ett ständigt ökande antal konsumenter föredrar möbler tillverkade av miljövänliga material . Trenden 2024 går mot att skapa utrymmen, både interna och externa, som återspeglar en mer avslappnad livsstil. Ofullkomligheter uppfattas inte längre som defekter att dölja, utan som autentiska uttryck för sig själv. Som ett resultat ger önskan om perfektion vika för enkelheten och äktheten hos en rustik stil , som gynnar det praktiska utan att försumma enkel elegans. Känslan av lyx förblir väsentlig, men önskan om inredning som framkallar värme och komfort accentueras. Den " mysiga lyxen ", som blandar traditionell design med skandinavisk design och en modern touch, förkroppsligar perfekt denna trend, och tänker på kombinationen av eleganta möbler med antikviteter, diskret men full av personlighet.


Teak trä

Teak , ett ädelträ från certifierade skogar, är känt för sin exceptionella hållbarhet och skönhet . Naturligt resistent mot vatten och atmosfäriska ämnen, den är idealisk för utomhusbruk. Tack vare sin styrka och bearbetbarhet är teak extremt mångsidig. Kommer från Tectona grandis, ett tropiskt träd som kan växa upp till 50 meter, det finns främst i Asien, Indien och Thailand, samt i Filippinerna och i vissa regioner i Afrika. Bland våra produkter rekommenderar vi att du överväger Arjuna utomhusfåtöljen , Haylin pallen och Yggdrasil teakbordet för en touch av bestående elegans i din trädgård.

Bananfiber

Bananfiber utmärker sig också för sin motståndskraft , biologiska nedbrytbarhet , miljövänlighet och antibakteriella egenskaper , vilket gör det till ett idealiskt alternativ för dem som letar efter hållbara material. Denna fiber, som erhålls från cellulosarester från skog och jordbruk, har fördelar som återvinningsbarhet och minskad kostnad. Bananväxter, odlade i tropiska och subtropiska länder vingar, är en riklig och hållbar naturresurs. Bland våra produkter rekommenderar vi att du överväger vår Jolanda schäslong eller Legolas trädgårdslounge i bananfiber för en touch av bestående elegans i din trädgård.

Dessa trender främjar inte bara vår planets hälsa, utan lägger till ett naturligt och autentiskt element till ditt utomhusutrymme och förvandlar din trädgård till en oas av lugn där du kan koppla av och föryngra, omgiven av material som respekterar miljön och återspeglar din livsstil . För att ta reda på mer om våra produkter och hur de kan berika ditt utomhusutrymme, besök vår hemsida och inspireras av våra kollektioner.

 

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev