Italienska Lyxiga Vardagsrumsmöbler - Modern och Klassisk Design

Viadurini Living representerar skönheten i moderna designmöbler för vardagsrummet i ditt hem. Designa bord och stolar för matsalen, bordskonsoler och fåtöljer för vardagsrummet, allt det bästa av tillverkade i Italien möbler.
3525 Produkter
Viadurini Living
kr 2.821,48
Sida 1 av 147

Viadurini Living: de bästa designmöblerna för dina vardagsrum.

Viadurini Living erbjuder över 5 000 produkter, valda exklusivt för dig av vår personal, med oändliga variationer avseende storlek, färg, material och finish. Exklusiva möbler för ditt vardagsrum, din matsal och vardagsrummet.
Bland våra förslag kan du hitta utdragbara och fasta bord, designstolar i läder eller tyg, konsolbord för de som vill utnyttja alla utrymmen i sitt hem, men inte bara bekväma och speciella soffor som kan förvandlas till sängar om nödvändig. Fåtöljer och skrivbord i vintage och modern stil för att inreda din studie eller ditt vardagsrum med en touch av italiensk stil.
Objekt som alla kännetecknas av en attraktiv stil och kvalitetsmaterial: båda viktiga element för att gå med i Viadurini Living-teamet.

I Italien har vi möjlighet att skapa underbara högkvalitativa objekt och vårt uppdrag på webben eftersom Viadurini är just detta, för att få dessa fantastiska italienska produkter över hela världen!
Viadurini forskar och väljer ständigt nya idéer och personliga produkter att föreslå med vårt varumärke att säljas uteslutande online.
Vi gör detta genom att välja de bästa designföretagen tillverkade i Italien och stödja dem för att nå kunder som brinner för design över hela världen.

Vi väljer ständigt nya partners: vi letar främst efter designers, unga och kreativa företag.
Viadurini Living är det varumärke som vi erbjuder de bästa föremålen och inredningstillbehör för husets vardagsrum, fältet i högsta grad av italiensk kreativitet och tillverkning.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms