Made in Italy

7 -Element Sovrumsmöbler Made in Italy - Ruby

  • Made in Italy
  • Kod: RUBINO
kr 56.186,01 kr 70.232,45 -20%
Material Trä
Leveranstider 30/45 arbetsdagar

Dubbelrum komplett med 7 moderna element Made in Italy, hög kvalitet.

Sovrumsmöbler består av 7 element helt tillverkade i Italien . I kompositionen ingår en dubbelsäng med träsängstomme i texturerad kolfinish med polerade metallfötter, upphängda sidosängbord i mattlackerat trä med blyfinish, byrå med 5 lådor (bestående av 2 modulelement) i tvåfärgat lackerat trä med bly- och fjäderfinish, hylla i trä med kolstrukturerad finish, metallhylla (sammansatt av 2 modulelement) i blylackerad finish och oval väggspegel. En unik inredningslösning som kännetecknas av en raffinerad minimalism som understryker egenskaperna hos varje element i denna fantastiska komposition för sovdelen. Den sanna huvudpersonen i denna miljö är dubbelsängen som presenterar en imponerande och elegant personlighet som kan fylla sina privata utrymmen och erbjuda kvalitativ vila . Runt det är varje komplement valt för att skapa en exklusiv harmoni tack vare attraktionen av finish och nyanser. Det speciella med denna möbel är modulariteten som varje del erbjuder, vilket säkerställer ett resultat som möter alla typer av behov och personlig smak för ett extremt anpassningsbart resultat .

Sammansättningen av kammaren inkluderar "Dimensioner och antal bitar" :
  • 1x säng (botten och madrass ingår ej) - L 169 x D 209 x H 32 cm (botten 160 x 200 cm);
  • 1x sängbord - L 60 x D 41 x H 18,4 cm;
  • 1x långt sängbord/byrå (bestående av 2 modulelement) - L 60 x D 41 x H 18,4 cm / L 90 x D 41 x H 18,4 cm;
  • 1x byrå (bestående av 2 modulära element) - L 90 x D 41 x H 74,8 cm / L 90 x D 41 x H 19,6 cm;
  • 1x trähylla - L 240 x D 42,5 x H 5 cm;
  • 1x metallhylla (bestående av 2 modulära element) - 2x L 60 x D 25 x H 0,3 cm;
  • 1x oval väggspegel - L 90 x H 120 cm.
Det är en inredningsidé skapad på grundval av hantverksmässiga värderingar , för att uppnå excellens och hög kvalitet som är typisk för Made in Italy , där innovativa idéer och kultur är sammanflätade till förmån för processoptimering och uppmärksamhet på detaljer. Så här föds funktionella och raffinerade sovrumsmöbler.

OBS : varje element är en del av ett modulärt och modulärt system för att skapa skräddarsydda lösningar. Upptäck det breda utbudet av färger och ytbehandlingar och specialprocesser som finns tillgängliga för att tillfredsställa alla behov.
OBS: boiserie och vadderade paneler ingår inte .
Kontakta oss för mer information genom att använda formuläret " Begär information ".
Email Newsletter
Nyhetsbrev