Made in Italy

4 Elements Dubbelrum Made in Italy Lyx - Gamma

  • Made in Italy
  • Kod: GAMMA
kr 56.281,63 kr 70.352,01 -20%
Material Trä
Leveranstider 30/45 arbetsdagar

Dubbelrum i modern stil Tillverkad i Italien, dyrbar.

Komplett sovrum bestående av 4 element helt tillverkade i Italien . Kompositionen inkluderar en dubbelsäng i terrakottamaterial med polerade metallfötter och vadderad sänggavel täckt med ekoläder, 2 sängbord med 2 lådor vardera och en hög byrå med 6 lådor i trä som matchar sängramen. Symmetri och nykterhet är huvuddragen i denna moderna idé som väcker ett koncept av romantiska möbler som är understrukna och inslagna i de underbara träkornen som berikar estetiken i rummet med personlighet. Elementen som omger sängen följer sovrummet med enkelhet och lätthet tack vare deras lutande linjer som skapar en lugn och välkomnande atmosfär perfekt för privata hem.

Kammarens sammansättning inkluderar "Mått och antal bitar" :
  • 1x säng (listerbotten och madrass ingår ej) - L 178 x B 218 x H 95 cm (listerbotten 160 x 200 cm);
  • 2x sängbord - B 51 x D 43,6 x H 46 cm;
  • 1x hög byrå - B 51 x D 43,6 x H 119,6 cm.
Det är en möbelidé som skapats på grundval av hantverksmässiga värderingar för att uppnå den excellens och hög kvalitet som är typisk för Made in Italy , där innovativa idéer och kultur sammanflätas till förmån för optimering av processer och uppmärksamhet på detaljer. Så här föds funktionella och raffinerade möbler för sovrummet.

OBS : varje element är en del av ett modulärt och modulärt system för att skapa skräddarsydda lösningar. Upptäck det stora utbudet av färger och finish och specialprocesser som är tillgängliga för att tillgodose alla behov.
Kontakta oss för mer information med hjälp av formuläret "Begär information ".
Email Newsletter
Nyhetsbrev