Aperitif Service 12 Pieces Modern vit porslin designplattor - Nalah

 • Kod: NALAH6
kr 1.607,69 kr 2.009,73 -20%
Material porslin av aluminium
Åtgärder Tallrik: 20x18 cm Skål: 19x9,5x5 cm
Färg Vitt elfenben
Leveranstider 10/15 arbetsdagar

Porslin förrätt tallriksuppsättning, 12 bitar av modern, elegant och beständig design.

Tjänster som består av :
 • n.6 Snackplatta 20x18 cm
 • n.6 Förrättskål cm 19x9,5x5
Denna mångsidiga skåltjänst kännetecknas av det material det är tillverkat av, det vill säga ett särskilt porslin i den sammansättning som ett speciellt råmaterial, korund, läggs till för att göra det mer motståndskraftigt och elegant.

Men utöver det speciella materialet kännetecknas kollektionen också av originalernas produkter och skönheten i de former som komponerar det. Studien och forskningen av former har riktats till att ge personlighet och originalitet till mise en-bordet, så att det kan märkas och komma ihåg. I det mångfacetterade och stora kulinariska förslaget är det nu fastställt att differentiering är väsentlig och den första inverkan ges exakt av mise en-tabellen och av den "estetiska" presentation av ens kulinariska förslag. Tjänsten tjänar detta syfte: det breda sortimentet , de generösa dimensionerna och mångsidigheten hos produkterna ger många idéer för en original tolkning av deras rätter och en optimal presentation.

De slående elementen i porslinet möjliggör en mängd olika presentationer . Här är därför en salladskål väl lämpad för att rymma is, för att servera färska drycker.
Definitionen "klassisk skönhet" representeras av en tabelluppsättning i en enkel men på samma gång av naturlig elegans, som kan berätta historien om en maträtt utöver dess aromer och färger.

Styrkor :
 • Kvalitet : produkternas mångfunktionalitet och noggrann undersökning av former, färger och material, gör att du kan skapa en unik mise en place som kan ge flera upplevelser med smak och stil till liv.
 • Design : detta är en miljövänlig linje och alla element i kollektionen kännetecknas av linjernas fullständiga harmoniska trend med den ädla vita färg i elfenben.
 • Originalitet : den djärva kombinationen av ursprungliga linjer med en "icke-konformistisk" design bringas till bordet för att locka.
 • Mångsidighet : produkterna är speciellt utformade för att anpassa sig till alla typer av mat och miljö, så att de kan användas både för aptitretare, första rätter, andra rätter eller desserter, vilket ger utrymme för fantasi och kreativitet. En mångsidig kollektion för obegränsade kombinationer.

Färgen :
 • Lite elfenben vitt, påminner om benporslin men med en varmare och mindre aseptisk nyans än normalt vitt, för detta mycket uppskattat.
Sammansättning :
 • 100% Aluxina: porslin med 30% korund.
Det senare är ett mineral med mycket hög hårdhet (endast till diamant) och tillskottet till blandningen har den dubbla effekten att minska porslins porositet, göra det mer robust och tillåta tillagning av produkterna vid högre temperaturer, andra funktioner som ger större motstånd . Båda dessa effekter gör därför produkterna mycket mer solida än normalt porslin.
Valet av detta material är därför utformat för att erbjuda en produkt som är motståndskraftig mot repor och flisning, också idealisk för intensiv och professionell användning.

Tekniska funktioner:
 • Utmärkt värde för pengarna, särskilt i förhållande till produktens mycket långa livscykel. Den initiala kostnaden skrivs av under en lång period och är därför en optimal investering även för dem som stressar mise en-tabellen maximalt.
 • Corundum är ett hårt och stabilt mineral som innehåller järn, titan, krom och vanadin. Det rankas som nummer två i rankningen av världens hårdaste mineraler.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev