Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Myyour

Inte enda företaget i inredning men en verklig laboratorium av idéer: Myyour konstruerar och tillverkar belysnings poster såsom golvlampor, bordslampor, hängande lampor, ljusa statyer unik design. Bland de mest populära modellerna som gäller Myyour belysning vi Penelope, tulpan, Pandora, Tino, Bonsai, Nefos, uppror, etc

Utbudet av möbler poster såsom schäslong utomhus design, galgar, bord, stolar, pallar, utomhus dekorationer med några av de mest populära modellerna som Tulip XL, Zoe, Liberty, Crazy Head, etc.

Myyour är en verklighet som de mest innovativa designidéer väljs och omvandlas till nya och unika designlösningar, kan uttrycka samtidigt elegans och färg, funktionalitet och estetik, mångsidighet och prestige. På detta sätt Myyour produkterna framkant, perfekt blandning av hantverk och innovation, att vara huvudpersonen i olika utrymmen, utformad för att ta över scenen och ger en touch av exklusivitet och innovativ karaktär.

Points spärrarna Myyour filosofi är den fantastiska skådespel av sina produkter och tillverkningsprocessen används i namnet på väl utfört arbete, från projektutveckling till val av material och utförande upp till minsta detalj.

Det är inte bara design och teknik för att göra en skillnad i ens Myyour produkter: när det gäller material, är företaget nu kan uttrycka de största tack vare en ny särskild kallas Poleasy® polyeten, utvecklas genom arbete forskning förra året med målet att eliminera de mikroporösa ytan som ansvarar för bildandet av fula Patinas och över tiden möjliga sprickor.

Poleasy® exklusiv, patenterad över hela världen, det löser problemet genom att säkerställa de mest kompakta Myyour skapelser ytor och prestanda unik hållbarhet, tvättbarhet och färg ljusstyrka.