För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Smidesjärn sängar Square och en halv

Viadurini Night Collection erbjuder ett exklusivt sortiment av enkel- och dubbelsängar och en halv smidesjärn. Sängen i en och en halv är tillägnad dem som väljer bekvämligheten. Smidesjärn har en underbar funktion för att ta någon form, även de mest raffinerade och romantiska. Smaken anförtros professionella designers Viadurini teamet bakom formulär och verkligen speciella dekorationer och lämpar sig för varje stil.

Originalitet och kvalitet är garanti2te av varumärket som produkterna är handgjorda, vackert detaljerade och de är alla tillverkade i Italien.

Huvudet är den Högste och ger elegans till sovrummet. Många bara de färger som du kan välja smidesjärn sängen för att möta förväntningarna hos alla kunder från ljusare nyanser till mer intensiv som brunt, grått och svart.

För dem som vill att drömma och ha en prinsessa sovrum i perfekt Shabby Chic stil kan utan tvekan välja en smidesjärn säng canopy. Söt och slingrande smidesjärn säng kan också vara ett bra komplement och sparar utrymme. I själva verket finns det många modeller av sängar med container i vår katalog för att lagra linne och lakan.

Stora färgglada och mönstrade kuddar tillsammans med en pastellfärgade överkast kan bara berika och understryka den romantiska själ en smidesjärn säng.

Upptäck alla våra enkelsängar i smidesjärn och välja den modell av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies