Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

En säng och en halv Square smidesjärn Lira, hantverk av högsta kvalitet

Kod: LIRAP
kr 6.077,80 kr 8.808,40 -31%

Tjänster i samband med produkten

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Leveranstider
15 arbetsdagar
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Night Design
Säng att mäta. Kontakta oss för en offert!
Den kan göras i valfri färg. Tillägg för färgen inte INGÅR I färgkartan: 15%.


Anm: I bilar med behållaren (fotsteg och huvudgavel med behållare, huvudgavel med behållare) inkluderar sängramen; i de andra versionerna (med huvud och fotsteg sidband, huvud med Wall Attack, chef med bedframe) sängen nätet är utesluten, måste köpas separat.

Smidesjärn säng, handgjorda i Italien.
Disponbile i följande varianter:

- Huvud med fotsteg och bandage Side
Den smidesjärn säng i CM variant. 120 HEAD MED SIDOBAND fotbrädan Det innebär införandet av ett nätverk av 120 X 190, som kan vara antingen stödjas av sina ben, appliceras vilar på sängstruktur. Denna andra lösning rekommenderas av företaget eftersom det underlättar förskjutnings och rengöringsoperationer. I varje fall kan beslut om hur man tillämpar nätverkets tas direkt vid tidpunkten för montering och är reversibel genom att stödfästen ingår i sängen utrustningen. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet ändras i höjd, bredd och totallängd.
- Huvud och fotsteg med Container
Den smidesjärn säng i CM variant. 120 HUVUD- OCH BEHÅLLARE MED FOTGAVEL innefattar spjälade basen som kan 'rymma en madrass 120 X 195 cm. Det nätverk som har ett speciellt tillförselsystem av fast madrass som gör att den också montera en lång cm madrass. 190. Om det fanns några särskilda krav i fråga om estetik, den här modellen, tack vare vår hantverkare produktivitet kan ändras i höjd. Behållaren är helt gjord av metall och kan målas för att någon färg. Med metallbehållaren ger många fördelar för vår säng inklusive robusthet, enkel rengöring och större kapacitet. Behållaren är i varje fall kombineras med en textil kappa. Denna version med fotsteg, till exempel, är möjligt endast tack vare den metalliska konstruktionen av behållaren, matchar mycket glädjande eftersom det gör det möjligt att kombinera de klassiska egenskaperna hos en fullständig säng med bekvämligheten att utnyttja lagringsutrymme.
- Huvud med Attack i Muro
Den smidesjärn säng i CM variant. 120 HEAD FASTSÄTTNING MED EN VÄGG innebär införandet av ett nätverk cm. 120 som ska stödjas av sina ben. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet ändras i bredd och höjd.
- Huvud med Container
Den smidesjärn säng i CM variant. 120 HEAD MED höljet inkluderar spjälade basen som kan 'rymma en madrass 120 X 195 cm. Det nätverk som har ett speciellt tillförselsystem av fast madrass som gör att den också montera en lång cm madrass. 190.In om det fanns några särskilda krav i fråga om estetik, den här modellen, tack vare vår hantverkare produktivitet kan ändras i höjd. Behållaren är helt gjord av metall och kan målas för att någon färg. Med metallbehållaren ger många fördelar för vår säng inklusive robusthet, enkel rengöring och större kapacitet. Behållaren är i varje fall kombineras med ett textil kappa
- Testad med sängram
Den smidesjärn säng i CM variant. 120 HEAD MED bedframe innebär införandet av ett nätverk av 120 X 190, som måste appliceras på stödstrukturen av sängen. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet ändras i höjd, bredd och totallängd.

MÅTT
- huvudgavel och fotgavel med sidoband 127 x 203 x 138/83 cm
- huvudgavel och fotgavel med behållaren 127 x 215 x 138/83 cm
- testas med väggfäste 127 x 3 x 138 cm
- testas med behållaren 127 x 206 x 138 cm
- testas med sängramen 127 x 196 x 138 cm
Viadurini erbjuder en värdefull samling av smidesjärn sängar, tillverkade av enbart och strikt hand av mycket skickliga hantverkare. Det engagemang och passion av mästare, garantera kvalitet och hantverk autentitcità av alla produkter.
Vid handproduktionsfasen det följande industriellt realiseras medelst sandblästring, som rengör järnet från slaggen bearbetning och den olja som används för lagring för att göra den lämplig för målningen steget. Det sista steget är tillbaka till 'hantverk verklig eller antiquing och färg efterbehandling innan den slutliga kokning av produkten.
Unna dig en bädd av verklig kvalitet som gjorts i Italien!

varför köpa
  • utmärkt kvalitet / pris förhållande
  • handgjort
  • hantverksmässig produktion
  • Design och funktionalitet
  • tålig
  • Made in Italy

Nyligen visade produkter