3-sits trädgårdssoffa i teak och repvävning - Arjuna

  • Kod: ARJUNA2
kr 57380,87 kr 63756,53 -10%
Material Teak och rep
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vattenavvisande tyg
Strukturmaterial Aluminium
Längd (cm) 225
Djup (cm) 90
Höjd (cm) 83
Sitthöjd (cm) 44

3-sits trädgårdssoffa i teak och handgjord repvävning.

Denna utomhussoffa är gjord med en invändig struktur i en epoxipulverlackerad aluminiumram , med bas i teak och handvävt VRO-rep . OCH' komplett med sitt- och ryggkuddar i duvgrått vattenavvisande tyg och vita passpoaler.
Denna kollektion kombinerar skönheten i teak med vävningens hantverk.

Detta komplement är en bekväm sits för utomhusmiljöer som kombinerar komfort, praktisk och en behaglig estetik och är perfekt för den som letar efter en produkt som är lika bekväm som den är elegant . Denna utomhussoffa är perfekt för att öka avkopplingen av stunder som spenderas utomhus under varma sommardagar.
Dess raffinerade design gör den till ett perfekt komplement för att komplettera alla utomhusutrymmen, både privata och kontrakterade, med karaktär och stil , vilket ger liv åt en exklusiv inredning med känsla för detaljer.

Det utvalda teakträet av indonesiskt ursprung, som kommer från kontrollerade och hållbara avverkningsskogar (INDONESIAN LEGAL WOOD). Teak klassas som det mest värdefulla trä som finns för möbler
utomhus. Den är extremt hållbar, stabil, motståndskraftig mot väderpåverkan, svampar, parasiter och insekter. Innehåller höga halter av naturliga oljor som gör den hållbar och begränsar fuktupptaget. Med tiden tenderar teakmöbler som utsätts för sol, regn, fukt etc. i allmänhet att få en silvergrå färg. Detta beror på en ytoxidationsprocess som naturligt skyddar träet. Denna process är rent estetisk och skadar inte träets struktur eller kvalitet

Denna soffa har en benvit vävning medan den standardkuddarna är duvgrå med vita kontrasterande kanter.

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som, på grund av sina inneboende egenskaper, kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera produktens längre livslängd över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Åtgärder:

  • 225 x 90 x 83 cm.
  • Sitthöjd 44 cm.


OBS: alla kuddar ingår. Möjlighet att skräddarsy kuddarna.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro