3-sits trädgårdssoffa i borstad naturteak - Artes

  • Kod: ARTES2
kr 43.597,23 kr 54.496,53 -20%
Material Teak
Leveranstider 1 arbetsvecka
Längd (cm) 210
Djup (cm) 100
Höjd (cm) 88
Sitthöjd (cm) 43

3-sits utomhussoffa i borstad naturligt teak med stoppade kuddar

3-sits trädgårdssoffa i borstad naturligt teak med speciella sitt- och ryggkuddar i "vitt" utomhustyg med kontrasterande "havsblå" bård och blå prydnadskuddar med vit bård ingår.
Strukturen på denna soffa är helt tillverkad av naturlig teak med borstad finish och kännetecknas av klassiska och slingrande linjer, samt av träsektionernas stora dimensioner. Denna produkt med ömtåliga linjer är perfekt för att ge värme till utomhusmiljöer tack vare den tidlösa stilen av teak.

Dess moderna och minimalistiska design gör den perfekt för att passa in i alla utomhusmiljöer med olika inredningsstilar. Dess enkla form smälter samman med benens skulpturala design för att skapa en element med harmoniska proportioner .
Materialen som används för konstruktionen garanterar kvalitet och motstånd även över tid och gör denna möbel perfekt för varje situation och användningstillfälle.

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som på grund av sina inneboende egenskaper kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera en längre livslängd på produkten över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Mått:
  • Längd 210 cm
  • Djup 100 cm
  • Sitthöjd 43 cm
  • Armstödshöjd 56 cm
  • Rygghöjd 88 cm

OBS : dekorativa kuddar ingår. Det är alltid möjligt att skräddarsy kuddarna i ett brett utbud av tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev