3-sits eller Maxi trädgårdssoffa i naturrotting med kuddar - Keira

  • Kod: KEIRA3
kr 22841,13 kr 28551,35 -20%
Material Naturrotting
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vattenavvisande tyg

Utesoffa i olika storlekar i naturrotting med kuddar.

3-sits eller Maxi utomhussoffa tillverkad i naturlig Jungle handvävd naturrotting med kuddar inkluderade i standard "Ecru" finish och "choklad" kant.

Soffan tillhör en hel kollektion som utmärker sig för ramarnas fyrkantiga form , täckta med en rustik väv med stark estetisk inverkan. Den manuella bearbetningen och användningen av en speciell typ av naturlig rotting med skimrande toner - som påminner om höstens och undervegetationens toner - ger varje del unikhet .
Produkterna i denna kollektion lämpar sig för att inreda skyddade utomhusutrymmen som verandor, balkonger, terrasser, verandor och lusthus, för att liva upp miljöer med unik värme och stil.

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som, på grund av sina inneboende egenskaper, kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera produktens längre livslängd över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Tillgängliga storlekar :
  • 3-sits : L 215 x D 88 x H ryggstöd 78
  • Maxi : L 260 x P 105 x H ryggstöd 78
Kuddfinish : Ecru med "choklad"-kant.

Underhåll :
För korrekt rengöring av naturrotting rekommenderar vi användning av mikrofiberdukar, neutrala rengöringsmedel och varmt vatten.
Vi föreslår att kuddtyget endast tvättas kemtvätt eller för hand vid låg temperatur för att undvika krympning och bevara dess egenskaper.

OBS : Kuddarnas klädsel finns i andra ytskikt och material på begäran. Dekorkuddar ingår också.
Kontakta oss för mer information eller för att begära en personlig offert genom att fylla i lämpligt formulär "Begär information" .
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro