3-sits utomhussoffa i aluminium och vävning - Eugene

  • Kod: EUGENE3
kr 41.078,19 kr 51.347,70 -20%
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vävnad
Strukturmaterial Aluminium
Längd (cm) 200
Djup (cm) 82
Höjd (cm) 76
Sitthöjd (cm) 45

3-sits utomhussoffa i aluminium och vävt tyg.

Helt den här trädgårdssoffan den kännetecknas av sin synliga struktur i antracitlackerad aluminium och av sammanvävningen med tejp i Sunproof tyg (100% Olefin), ett specifikt material för utomhusbruk i en skogsgrön färg. Sitt- och ryggdynor i stengrå utomhustyg ingår .

Denna soffa med stora sittplatser är lätthanterlig och robust men håller samtidigt en ren och väsentlig design. Dess moderna stil ger den en stark karaktär vilket gör den perfekt för att möblera uteplatser i både privata och kontraktsmässiga miljöer.
Tack vare användningen av speciella högkvalitativa material garanterar denna utomhussoffa utmärkt motståndskraft mot dåligt väder, smuts, damm och fläckar.

Denna fåtölj har standardkuddar i stengrå färg men det finns möjlighet att skräddarsy tygerna.

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som, på grund av sina inneboende egenskaper, kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera produktens längre livslängd över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Åtgärder:

  • Längd: 200cm ;
  • Djup: 82 cm ;
  • Ryggstödets höjd: 76 cm;
  • Sitthöjd: 45 cm
OBS : Sitt- och ryggkuddar ingår och kan anpassas i ett brett utbud av tyger och färger. Prydnadskuddar ingår ej
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev