3-sits utomhussoffa i vävd polyrotting - Charlie

  • Kod: CHARLIE2
kr 41.934,48 kr 52.418,13 -20%
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vävnad
Strukturmaterial Polyrattan
Längd (cm) 210
Djup (cm) 90
Höjd (cm) 85
Sitthöjd (cm) 45

3-sits utomhussoffa i handvävd polyrattan.

3-sits soffan i Charlie är gjord med en aluminiumram och handvävd högkvalitativ polyrattanfiber av märket Rehau och kännetecknas av den avsmalnande formen på armstödet och den lätt rundade linjen. Sitt- och ryggdynorna ingår i vitt standardtyg.

Den raffinerade designen , den mycket höga kvaliteten på materialen , dess slingrande och viktiga former gör den perfekt för inredning och exteriör . Tack vare användningen av speciella högkvalitativa material är denna utomhussoffa inte rädd för dåligt väder och plötsliga temperaturförändringar tack vare certifieringen av den vävda fibern.
Formen på dess struktur gör den till en vintergrön, tidlös produkt.

Produkterna i denna kollektion är handvävda, de kan ha ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera en längre livslängd på produkten över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Tillgängliga ytbehandlingar:

  • White Wash
  • Brons.

Tillgängliga storlekar:

  • Längd: 210cm ;
    Djup: 90 cm ;
    Ryggstödshöjd: 85 cm;
    Sitthöjd: 45 cm


OBS : Sitt- och ryggdynor ingår. Det är möjligt att beställa dem i ett brett utbud av tyger och färger. Dekorkuddar är undantagna.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev