3-sits trädgårdssoffa i handvävd polyrotting - Yoko

  • Kod: YOKO2
kr 42311,97 kr 47013,34 -10%
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vävnad
Strukturmaterial Polyrattan
Längd (cm) 200
Djup (cm) 90
Höjd (cm) 85
Sitthöjd (cm) 45

3-sits utomhussoffa i handvävd polyrattan.

3-sits utomhussoffa Yoko är tillverkad med en aluminiumram och manuell vävning utförd av de bästa hantverkarna i världen i högkvalitativ Rehau-märkt polyrattanfiber . Denna soffa kännetecknas av den linjära och minimalistiska designen , de fyrkantiga linjerna och förfining av väven. Sitt- och ryggdynor i vitt ingår .

Den raffinerade stilen, den mycket höga kvaliteten på materialen och dess slingrande former gör den perfekt för inredning och exteriör . Tack vare användningen av speciella högkvalitativa material är denna utomhussoffa inte rädd för dåligt väder och plötsliga temperaturförändringar tack vare certifieringen av den vävda fibern. Den stora sitsen gör att du bekvämt kan ta emot upp till 3 personer, den är faktiskt perfekt för dina stunder av gemytlighet.
Formen på dess struktur gör den till en vintergrön, tidlös produkt.

Produkterna i denna kollektion är handvävda, de kan ha ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera produktens längre livslängd över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Tillgängliga strukturfärger:

  • brons
  • vit tvätt

Dess mått är:

  • Längd: 200cm ; Djup: 90 cm ; Ryggstödets höjd: 85 cm; Sitthöjd: 45 cm
OBS : Dynorna ingår. Det är möjligt att skräddarsy dem i olika tyger och färger. Dekorkuddar är undantagna
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro