2-sits utomhussoffa i aluminium och vävning - Eugene

  • Kod: EUGENE2
kr 29.236,62 kr 36.545,72 -20%
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vävnad
Strukturmaterial Aluminium
Längd (cm) 153
Djup (cm) 82
Höjd (cm) 76
Sitthöjd (cm) 45

Utomhus 2-sits soffa i aluminium och vävt tyg.

Helt den här trädgårdssoffan den kännetecknas av sin synliga struktur i antracitlackerad aluminium och av vävningen med Sunproof tygtejp (100% Olefin), ett specifikt material för utomhusbruk i en skogsgrön färg. Sitt- och ryggdynor i stengrå utomhustyg ingår.

Denna soffa med stora sittplatser är lätthanterlig och robust men håller samtidigt en ren och väsentlig design. Dess moderna stil ger den en stark karaktär vilket gör den perfekt för att möblera utomhusutrymmen i både privata och kontraktsmässiga miljöer.
Tack vare användningen av speciella högkvalitativa material garanterar denna utomhussoffa utmärkt motståndskraft mot dåligt väder, smuts, damm och fläckar.

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som på grund av sina inneboende egenskaper kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera en längre livslängd på produkten över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Åtgärder:

  • Längd: 153cm ;
  • Djup: 82 cm ;
  • Ryggstödets höjd: 76 cm;
  • Sitthöjd: 45 cm
OBS : Sitt- och ryggkuddar ingår och kan anpassas i ett brett utbud av tyger och färger. Prydnadskuddar ingår ej
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev