2- eller 3-sits utomhussoffa i grå Kubù med kuddar – Cerys

  • Kod: CERYS3
kr 18.432,00 kr 23.039,96 -20%
Material Kubu
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vattenavvisande tyg

2- eller 3-sits trädgårdssoffa i kubu med kuddar.

Utomhus 2 eller 3 sits soffa tillverkad i handvävd grå kubu med standardkuddar som ingår i standardfinishen " Ecrù ". Kubu är ett naturligt material bland de mest motståndskraftiga bland de som finns i naturen, men som alltid förblir väldigt lätt .

Soffan tillhör en hel kollektion kännetecknas av den naturligt grå kubu med raka linjer och en bred sits. Komfort och väsentlighet i en tidlös stil som tar form tack vare användningen av naturliga fibrer som naturen ger.
Produkterna i denna kollektion lämpar sig för att inreda skyddade utomhusutrymmen som verandor, balkonger, terrasser, verandor och lusthus, för att liva upp miljöer med unik värme och stil. De är också lämpliga för alla inomhusmiljöer .

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som på grund av sina inneboende egenskaper kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera en längre livslängd på produkten över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Tillgängliga storlekar :
  • 2 platser : L 147 x D 90 x H 82;
  • 3 platser : L 147 x D 90 x H 82.
Kuddar finish : Ecru.

Underhåll :
För korrekt rengöring av naturfibern rekommenderar vi användning av mikrofiberdukar, neutrala rengöringsmedel och varmt vatten.
Vi föreslår att kuddtyget endast tvättas kemtvätt eller för hand vid låg temperatur för att undvika krympning och bevara dess egenskaper.

OBS : Kuddarnas klädsel finns i andra ytskikt och material på begäran.
Kontakta oss för mer information eller för att begära en personlig offert genom att fylla i lämpligt formulär "Begär information" .
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev