Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Enkelsäng i smide Ares, kvalitet och kompetens görs i Italien

Kod: ARESS
kr 12.023,47 kr 17.429,62 -31%

Tjänster i samband med produkten

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Leveranstider
15 arbetsdagar
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Night Design
Säng att mäta. Kontakta oss för en offert!
Den kan göras i valfri färg. Tillägg för färgen inte INGÅR I färgkartan: 15%.


Anm: I bilar med behållaren (fotsteg och huvudgavel med behållare, huvudgavel med behållare) inkluderar sängramen; i de andra versionerna (med huvud och fotsteg sidband, huvud med Wall Attack, chef med bedframe) sängen nätet är utesluten, måste köpas separat.

Smidesjärn säng, handgjorda i Italien.
Disponbile i följande varianter:

- Huvud med fotsteg och bandage Side
Smidesjärn säng i varianten SINGLE HEAD MED SIDOBAND fotbrädan Det innebär införandet av ett nätverk från 85 X 190, som kan vara antingen stödjas av sina ben, är det tillämpas vilar på sängstruktur. Denna andra lösning rekommenderas av företaget eftersom det underlättar förskjutnings och rengöringsoperationer. I varje fall kan beslut om hur man tillämpar nätverkets tas direkt vid tidpunkten för montering och är reversibel genom att stödfästen ingår i sängen utrustningen. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet ändras i höjd, total längd och bredd.
- Huvud och fotsteg med Container
Smidesjärn säng variant SINGLE HUVUD- OCH BEHÅLLARE MED FOTGAVEL innefattar spjälade basen som kan 'rymma en madrass av 85 X 195 cm. Det nätverk som har ett speciellt tillförselsystem av fast madrass som gör att den också montera en lång cm madrass. 190.
- Huvud med Attack i Muro
Smidesjärn säng i varianten enda huvud MED EN VÄGG ATTACK innebär införandet av ett nätverk cm. 85 att stödjas av sina ben. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet modifieras både i höjd och bredd
- Huvud med Container
Smidesjärn säng variant enda huvud med hölje innefattar spjälade basen som kan 'rymma en 85 X 195 cm madrass. Det nätverk som har ett speciellt tillförselsystem av fast madrass som gör att den också montera en lång cm madrass. 190.In om det fanns några särskilda krav i fråga om estetik, den här modellen, tack vare vår hantverkare produktivitet kan ändras i höjd. Behållaren är helt gjord av metall och kan målas för att någon färg. Med metallbehållaren ger många fördelar för vår säng inklusive robusthet, enkel rengöring och större kapacitet. Behållaren är i varje fall kombineras med ett textil kappa
- Testad med sängram
Smidesjärn säng i varianten SINGLE HEAD MED bedframe innebär införandet av ett nätverk från 85 X 190 som måste tillämpas på stödstrukturen av sängen. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet ändras i höjd, total längd och bredd.

MÅTT
- huvudgavel och fotgavel med sidoband 103 x 205 x 126/80 cm
- huvudgavel och fotgavel med behållaren 103 x 217 x 126/80 cm
- testas med väggfäste 103 x 5 x 126 cm
- testas med behållaren 103 x 207 x 126 cm
- testas med sängramen 103 x 197 x 126 cm
Viadurini erbjuder en värdefull samling av smidesjärn sängar, tillverkade av enbart och strikt hand av mycket skickliga hantverkare. Det engagemang och passion av mästare, garantera kvalitet och hantverk autentitcità av alla produkter.
Vid handproduktionsfasen det följande industriellt realiseras medelst sandblästring, som rengör järnet från slaggen bearbetning och den olja som används för lagring för att göra den lämplig för målningen steget. Det sista steget är tillbaka till 'hantverk verklig eller antiquing och färg efterbehandling innan den slutliga kokning av produkten.
Unna dig en bädd av verklig kvalitet som gjorts i Italien!

Varför köpa
  • utmärkt kvalitet / pris-förhållande
  • handgjort
  • hantverksmässig produktion
  • Design och funktion
  • tålig
  • Made in Italy

Nyligen visade produkter