För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Smide sängar enda

Smidesjärn, stål först upptäcktes, uppkallad efter bearbetning, eftersom materialet erhålles - blomningen - därefter slagen för att avlägsna slagg. Det kan ta en mängd olika former och mönster, vilket skapar en romantisk och förfinad design tillbehör.

Detta material är mer än en kreativa uttryck i skapandet av enkelsängar konstruktion smidesjärn. Smidesjärn sängar kan integreras i moderna miljöer efter land eller provensalsk stil.

De speciella och unika dekorationer av huvudet förutom smidesjärn färg är element som kännetecknar mycket en enkelsäng. Färgerna på dessa bäddar kan variera i många färger: svart, brun, grå, brons att växla till mjuka pasteller.

För dem som vill ha en mycket feminin och glamorös säng kan välja en enkelsäng i vitt smidesjärn. För att inte nämna den magnifika version av sängen smidesjärn canopy. Söt och raffinerad uppsättning i ett litet rum i Shabby Chic stil är perfekt.

I vår webbutik hittar du exklusiva linje Viadurini Collection Night många förslag enskilda smidesjärn sängar, unik eftersom de är gjorda av vårt designteam.

Kan inte missa den platsbesparande lösningar av smidesjärn sängar med förvaringsfack, gömda under madrassen och lamellerna ideal för att optimera det utrymme som krävs.

Bli förvånad av många modeller och rabatterade priser på de bästa sängar i smidesjärn som valts ut för dig, kunna smakfullt inreda ditt vardagsrum!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies