2 motorlyftstol med shiatsu massage gjord i Italien Bria

  • Kod: BRIAR-1 RED-SHOWROOM
kr 34.249,72 kr 48.928,20 -30%
Åtgärder L 82 x D 106 x H 112cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

2 motorlyftstol med shiatsu massage gjord i Italien Bria

OBS: fåtöljen erbjuds till kampanjpris då den har en defekt på ryggstödet, som syns på bilden.

Observera: fodral av röd mikrofiber.
Traditionell, sofistikerad, med långa eller utdragbara säten; Bria relaxstol har en avantgardistisk mekanism och är ergonomiskt utformad för att garantera dig en avslappnande och regenererande massage.
Den 2-motoriga lyftmekanismen gör att Bria -fåtöljen kan justeras till olika positioner, inklusive lyftpositionen som gör att personer med rörelsesvårigheter enkelt kan inta en upprätt position. Under lyftfasen höjs fåtöljen 10 cm parallellt med marken.
Total Relax position (säng) : tillåter total avslappning genom att nå sängfunktionen med fullständig öppning av ryggstöd, sits och fotstöd.
TV eller läsläge : ryggstödet förblir i vinkelrätt läge mot sitsen och fotplattan öppnas för att säkerställa komfort för benen.
Lyftposition : den erhålls tack vare mekaniken med LIFT-funktion och den är grundläggande för alla de situationer där personen har svårt att resa sig från sittande position.

Avslappningsfåtöljen Bria är också utrustad med MF450 Shiatsu-massage , som består av en typ av massage som utövas för att förbättra blod- och lymfcirkulationen, som kan generera inre lugn och fysiskt välbefinnande. Massagesystemet består av en mekanism som består av två armar utrustade med massagehjul monterade på skenor som genom att glida följer ryggens konformation och utövar en konstant och homogen massage på hela ryggytan. MF450 shiatsu massagesystem är tekniskt avancerat och garanterat 100 % tillverkat i Italien .
Systemet innehåller tre olika typer av shiatsumassage:

- Stretching: utför en formande sträckning av ryggmusklerna, främjar dokompression av ryggraden, förlängning av det intervertebrala utrymmet och avslappning av de involverade musklerna. Denna typ av massage är idealisk för att lindra smärta orsakad av: cervikal kompression, ryggsmärta, loboskias smärta, kontrakturer och för att minska stressnivåer, sömnlöshet och muskelspänningar.

- Knådning: återger tryckmassagen som kan stimulera alla muskler i ryggen, lindra smärta och muskelspänningar. Denna typ av massage har en positiv effekt på perifer och hjärtblodcirkulation, därför förbättrar den inflammation, lindrar nacksmärta, hjälper till att minska trötthet efter någon typ av fysisk ansträngning och stimulerar och tonar muskelvävnaderna.

- Knackning: genom knackning med långsamma och intermittenta rörelser främjar det psykofysiskt välbefinnande, eftersom det låter musklerna som dras ihop på grund av stress och ackumulerade spänningar slappna av. Det stimulerar blodcirkulationen, låter dig tona musklerna, lindra länd- och ryggspänningar och verkar på områden som utsätts för celluliter och ackumulering av fettmassor.

- Vibro: genom verkan av en vibromassageplatta, utövar den en massage på kroppens nedre extremiteter, för att stimulera avtappning av benen och för att underlätta blodcirkulationen. Lyftet av fotstödet och den fullständiga lutning av ryggstödet gynnar den välgörande verkan som aktiveras av denna typ av massage och förstärker dess effekter.


EGENSKAPER:
- Struktur:
trä täckt med ett lager av polyuretan och metallmekanik.
- Stoppning: ekologiskt polyuretanskum av olika densiteter täckt med ett lager av dacron.
- Klädsel: läder, ekologiskt läder och fläckbeständigt tyg.
- Fötter: PVC
- Max belastning: 100 kg.

Relaxfåtöljerna i denna serie kommer att vara kompletta med användarmanual , certifieringar enligt EU-standarder, produktdatablad och garanticertifikat för kundhjälp .

ITALIENSK TILLVERKARE
Denna artikel är gjord av ett italienskt företag specialiserat på tillverkning av relaxfåtöljer , massagefåtöljer och lyftfåtöljer .   designad för att garantera kvalitativt psyko-fysiskt välbefinnande och skapad genom att kombinera tekniska färdigheter , hantverk och en känsla för design och moderna former. Genom att välja en produkt från detta företag har du garantin inte bara för att köpa en 100% italiensk och garanterad produkt, utan också ett tekniskt och funktionellt system som integreras och expanderar tack vare en rad mekaniska lösningar, valfria tillbehör, ett brett urval av modeller och storlekar med ett brett utbud av tyger och finish. Faktum är att olika anpassningar är möjliga, för att få riktiga måttbeställda fåtöljer designade och producerade med hänsyn till alla behov och krav.
Kvalitet
Experttekniker, som kontinuerligt uppdaterar och förnyar sina kunskaper, och skickliga hantverkare , djupa materialkännare och tillverkningstekniker, säkerställer att produkterna tillverkas med största omsorg och är tekniskt avancerade.
Bearbetning
Personal specialiserad inom sektorn för stoppade möbel, kapabla att designa och montera fåtöljer, och tekniker som har specifika kunskaper i designen av de sofistikerade mekanismerna som möjliggör tillverkning av relaxfåtöljer, massagefåtöljer och lyftfåtöljer. Den långa erfarenheten och uppmärksamheten på modern design garanterar sätenas unika och mångsidighet som gör dem till inredningselement som kan integreras i olika hemmiljöer.
Teknologi
De utvecklade mekanismerna erbjuder flera funktioner och möjlighet att placeras i specifika områden av sätena och gör det möjligt att montera relaxfåtöljer, massagefåtöljer och lyftfåtöljer som har alternativ som passar varje kunds behov.
Mekanismer med en eller två motorer , alternativt autonoma eller oberoende rörelser av fot- och ryggstöd , lyftfunktion , personlyftanordning som gör att du enkelt kan inta en upprätt position, vibromassage för en behaglig effekt fördelad över ryggstöd, sits och fotbräda, automatisk eller motoriserad rörelse, är dessa möjligheter och kombinationer som utvecklats: en harmonisk uppsättning lösningar för att tillfredsställa alla behov.

Vi informerar våra vänliga kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy då de är unika handgjorda produkter som tillverkas på kundförfrågan. Det innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms