Made in Italy

3-håls bidéblandare i mässing klassisk design tillverkad i Italien - Lisca

  • Made in Italy
  • Kod: LISCA6
kr 3.272,99 kr 4.091,21 -20%
Material Mässing
Leveranstider 10/15 arbetsdagar

Klassisk mässing 3-håls bidéblandare Tillverkad i Italien.

Tillverkad i Italien 3-hålsblandare för bidé i mässing med 1 '' 1/4 avlopp komplett med skruv. Detta badrumsartiklar i romantisk stil har en design som kännetecknas av mjuka och rena linjer som tänker på en klassisk och extremt elegant och raffinerad möbel som är perfekt för att ge nytt liv och en original touch till alla badrum, från de mest traditionella till de mest moderna. Det roterande antika fatet ökar samtidigt dess funktionalitet , så att du kan flytta vattenstrålen på ett enkelt och praktiskt sätt efter dina behov.

Tillgängliga ytor:
  • krom;
  • krom / guld;
  • brons.
Tack vare användningen av certifierade kvalitetsråvaror och den noggranna kontrollen av varje fas i produktionscykeln, kan varje del av denna linje ge den perfekta Made in Italy- produkten som kännetecknas av ett utmärkt kvalitets-prisförhållande som gör det möjligt att uppnå endast de bästa .
Moderna och eleganta linjer garanterar en hög kvalitetsnivå som erbjuder en rad tillbehör som kan garantera innovation , design och säkerhet , egenskaper som gör att varje produkt kan berika och förbättra den estetiska sidan av ditt badrum.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev