Abaca Garden Lounge komplett med kuddar - Raziel

  • Kod: RAZIEL
kr 52411,18 kr 58234,63 -10%
Material Abaca
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vattenavvisande tyg

Trädgårdsloungeset i abaca med kuddar ingår.

Utevardagsrum bestående av fåtölj , 2-sits soffa , 3-sits soffa, soffbord och sittpuff i naturlig abacafiber med kuddar som ingår i standard " Ecrù " finish .

Vardagsrummet tillhör en hel samling och rigoröst handvävd i naturlig abacafiber , med en ram av massivt trä och polyrattan. Den kännetecknas av raka och väsentliga linjer och passar diskret in i alla rum i huset.
Produkterna i denna kollektion lämpar sig för att inreda skyddade utomhusutrymmen som verandor, balkonger, terrasser, verandor och lusthus, för att liva upp miljöer med unik värme och stil.

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som, på grund av sina inneboende egenskaper, kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera produktens längre livslängd över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Fåtöljmått : L 78 x D 80 x H 72 / 82 med dyna.

Mått på soffan :
  • 2 sittplatser : L 138 x D 80 x H 72 / 82 med dyna;
  • 3 sittplatser : L 178 x D 80 x H 72 / 82 med dyna.
Bordsmått : L 90 x D 60 x H 35.

Puffens mått : L 45 x D 45 x H 36 / 46 med dyna.

Kuddar finish : Ecru.

Underhåll :
För korrekt rengöring av den naturliga abacafibern rekommenderar vi användning av mikrofiberdukar, neutrala rengöringsmedel och varmt vatten.
Vi föreslår att kuddtyget endast tvättas kemtvätt eller för hand vid låg temperatur för att undvika krympning och bevara dess egenskaper.

OBS : Kuddarnas klädsel finns i andra ytskikt och material på begäran. Dekorkuddar är undantagna.
Kontakta oss för mer information eller för att begära en personlig offert genom att fylla i lämpligt formulär "Begär information" .
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro