Aluminium utomhusstol med armstöd - Eugene

 • Kod: EUGENE7
kr 4354,53 kr 4838,26 -10%
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vävnad
Strukturmaterial Aluminium
Längd (cm) 52
Djup (cm) 59
Höjd (cm) 81
Sitthöjd (cm) 47

Utestol med armstöd i aluminium och vävt tyg.

Denna trädgårdsstol med fulla armstöd den kännetecknas av sin synliga struktur i vitlackerad aluminium och av den handvävda vävningen gjord med en speciell remsa av Olefin-tyg, ett specifikt material för utomhusbruk i färgen Sunproof Sand.

Denna stol har en mycket låg vikt (ca 3 kg) som tillåter maximal manövrerbarhet och samtidigt kännetecknas av utmärkt stabilitet .
Dess rena och väsentliga design och dess moderna stil ger den en stark karaktär vilket gör den perfekt för att möblera utomhusutrymmen i både privata och kontraktsmässiga miljöer.

Tack vare användningen av speciella högkvalitativa material garanterar denna utomhusstol utmärkt motståndskraft mot dåligt väder, smuts, damm och fläckar.

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som, på grund av sina inneboende egenskaper, kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera produktens längre livslängd över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Tillgängliga storlekar:

 • Bredd: 52cm ;
  Djup: 59 cm ;
  Ryggstödshöjd: 81 cm;
  Sitthöjd: 47 cm

Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro