Arlie single-onyx bänkskivan handgjorda

  • Kod: ARLIE
kr 7.433,14 kr 9.291,54 -20%
Material onyx
Åtgärder 45x45x15 cm
Leveranstider 7 arbetsdagar
Produktens vikt 30 kg
Runt handgjordt Onlie-handfat Arlie

Färg:
onyx

Eftersom de är unika delar skiljer sig varje artikel från de andra för färgnyanser och former.
Av den anledningen bör det visade fotot betraktas som vägledande. Det är möjligt i beställningsprocessen att fråga den exakta bilden av artikeln innan den skickas.
Produkterna i denna linje är helt gjorda av natursten som marmor, onyx, vulkansten, flodsten.
Handgjord.

För att säkerställa produktens integritet och hållbarhet är det nödvändigt att regelbundet applicera den vattentäta behandlingen (levereras tillsammans med artikeln) i den inre delen och på diskbänkens kanter. Den första applikationen måste göras vid mottagandet av tvättstället innan du använder det och upprepa behandlingen en gång var 1/2 månad.
Behandlingsförpackningen innehåller 200 ml produkt och det räcker i ungefär ett år.

ANVÄNDNING OCH UNDERHÅLL : För rengöring av dessa handfat är det nödvändigt att använda specifika rengöringsmedel för natursten och marmor, som inte innehåller slipande ämnen. Produkten ska appliceras med en mjuk och ömtålig svamp som inte repar eller förstör ytan.

Vi informerar våra kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy, eftersom de är unika handgjorda produkter tillverkade på kundens begäran. Detta innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev