Made in Italy

Artisan Candle with 4 Wicks in Scented Wax Made in Italy - Tacna

  • Made in Italy
  • Kod: TACNA
kr 1.397,21 kr 1.746,54 -20%
Leveranstider 7/10 arbetsdagar
Längd (cm) 19
Djup (cm) 20
Höjd (cm) 4

Handgjord ljus med etnisk design i brunt vax doftat med kanel Tillverkad i Italien.

Denna rad av ljus kännetecknas av den etniska smaken som syns vid första anblicken. De är i själva verket en perfekt och noggrann reproduktion av traditionella indiska tryck där texturerna som är graverade på ljusen noggrant representerar antika etniska tyger. Varje produkt representerar därför ett verkligt konstverk som berättar en historia genom sin ovanliga men eleganta design samtidigt.
En annan stark punkt i linjen är utan tvekan den underbara kaneldukten som skiljer dem och gör att de kan skapa en underbar avkopplande atmosfär i alla rum i huset.
Helt handgjorda med raffinerade råvaror och 100% tillverkad i Italien .

Tacna är ett rektangulärt ljus med en etnisk design gjord av kanel-doftande brunt vax idealiskt för att skapa avkopplande atmosfär i husets olika rum, som vardagsrummet, hallen eller sovrummet.
Made by cerai experter inom branschen sedan 1905 med utvalda råvaror och 100% Made in Italy att säkerställa en hög kvalitet slutprodukt är Tacna utrustad med fyra vekar och kännetecknas av underbara sniderier att föra tankarna till etniska strukturer med en elegant och raffinerad design .

Storlek : L 19 x P 20 x H 4 cm

Varningar : Lämna aldrig brinnande ljus utan tillsyn, håll dem borta från direkta värmekällor och utom räckhåll för barn.
Email Newsletter
Nyhetsbrev