Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bath set med handfat och spegel strukturen för delfin Skapande

Kod: CREATIVITY
kr 47.504,29
Moms ingår
- +
Leveranstider
30 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Viadurini Bathroom
Bath set med handfat och spegel strukturen för delfin Skapande
Kreativitet är en vacker och fascinerande sammansättningen av badrumsmöbler komplett med ett handfat helt i vit keramik stil från åren 900'.
Denna vackra kompositionen inkluderar en elegant handfat, fast i väggen och vilar på en metallkonstruktion i den eleganta kromfinish som skapar en delikat ljuspunkt på hela kompositionen.
Att donera en extra touch av ljus till hela kompositionen är en del av denna sammansättning en vacker kran vägg, komplett med sifonen och även i krom.
Huvuddragen i denna fantastiska komposition är inkapslad i sin vackra spegel berikad med en ursprunglig inställning i den vackra antika trä delfin. Denna vackra träram är handsnidade så varje bit är unik och inte reproducerbara.
Kreativitet är klar och berikas av närvaron av en vacker och elegant golvhanddukshållare, pappershållare och krom borste med keramisk toalett borsthållaren.
Kreativitet är utformad för att ge en touch av designerstil 900 år i ditt hem, alltid upprätthålla en viss modernitet och elegans.
Bestående elegant fyrkantiga linjer passar kreativitet harmon med varje interiör.
Det ger också en touch av stil till ditt hem!
Handfat fast i väggen med hjälp av fästen medföljer!

Notera: Ramen hos spegeln är utformad för hand med antika trä briccola kan ha vissa variationer med avseende bilden, förändringar att överväga tecken på unika med produkten.

Delar som ingår i kompositionen:
- handfat cm. P. L. 50 cm x 40,5 cm
- Base metall bredd krom. 41 cm x 34 cm x utsprång från vägg H: 76 cm
- Kran krom vägg
- Avfall Krom
- Sifon krom
- Golv krom handdukshållare, pappershållare och toalettborste krom keramik.
- Spegel med träram 55x75 cm antik delfin

Viadurini Bath Collection är den rätta lösningen för att ge elegans och värde till ditt badrum. Hög kvalitet design och oklanderlig blandning till en exceptionell resultat i trenden.
Badrum sink Viadurini passar i alla miljöer, vintage, modern eller retro. Välj rätt kombination för en effekt som kan förtrolla dina gäster!

Nyligen visade produkter