Tvättställ Stöd Fossil Wood i Goa, inte reproducerbara i serie

  • Kod: ISLAMFOSS
kr 7697,78 kr 9622,20 -20%
Leveranstider 7/14 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Produktens vikt 30,00 kg
Handfat fossil trä från Goa modell support.
NB Varje bit är handgjorda efter fossila förstenad trä block som kommer från Indonesien och är därför unik och skiljer sig från varandra i form, vener och färgnyanser.

Dimensioner: 26 x 46 x H 15 cm
Förstenat trä: Träet blir sten och berättar årtusenden visar vennature och bark förstenad, berättar unika former! Det är ett exempel fotograferas inte upprepas i serie.
Former, färger och storlekar gör alltid varenda sjunka.
För tekniska och estetiska egenskaperna hos det naturliga råmaterial, är varje diskbänk unik i form och färg accent.
Det karakteristiska för de naturliga stenar är närvaron av olika ådring, färger och nyanser, liksom närvaron av små "mikro tårar" och hål, som inte skall anses defekter, men en del av naturlighet av de produkter som framställs med dessa material. Ytan perfektion uppnås endast i harts eller keramiska produkter, gjorda med industriella processer. Av detta skäl, i det slutliga steget av de tvättställ tillverka och duschkar, för vissa typer av sten (som i naturen har mikrosprickor och hål) produkterna utsätts för ett övervakningsförfarande, och hålen eller mikrosprickor är fulländat , genom blandning av hartset med de rester av pulver av samma sten.
Rengöring för skålar och fat dusch NATURSTEN
För daglig rengöring av alla natursten, att vi rekommenderar absolut använda enbart vatten, eller produkter skonsamt rengöringsmedel för NATURSTEN vattenbaserade och inga andra syrabaserade produkter, som kan förstöra strukturen och stenen supericie inom några veckor!
BEHANDLING
Det är strikt nödvändigt att gå vidare med tillämpningen av en behandling vid samband med installationen, genom att upprepa sedan periodiskt, enligt den användning och vattenhårdhet. Den kan endast användas en produkt för natursten för att skydda stenen över tiden.
Viadurini.it med sin exklusiva samling Viadurini Bath Collection erbjuder d 'möbler till badrum med ursprungliga designen och motstycke. Diskbänkar appogio runda, rektangulära, elliptiska ... tvättställ kolumnen pyramidala, cylindriska, duschkar och mycket mer. En samling där naturen allenarådande. Alla objekt som erbjuds är tillverkade av natursten, färg och ädla säd nyanser, medvetet lämnade på deras fascinerande rått tillstånd.

Varför köpa:
  • utmärkt kvalitet / pris-förhållande
  • original design
  • marmor och natursten
  • exklusiv kollektion Viadurini
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro