Handfat Support Round Onyx Java, typ av design service

  • Kod: ISLATOONI
kr 5629,57 kr 6255,07 -10%
Leveranstider 7/14 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Produktens vikt 30,00 kg
Bänkskiva runt support onyx Java.
Dimensioner: Diameter 45 x H 15 cm
L 'Onyx är en mängd av mikrokristallin kvarts kompakta massor, opak eller halvopak färg enhetlig. Hans beröring toner av rött, brunt, och hela skalan av grått till svart som har en yta som designats av strimmor och kristall nyanser. Onyx är mindre kompakt än Marmor och har defekter och sprickor som normalt naturligt harts så att den är en enhetlig yta och väl tillsluten.
L 'Onyx är en naturlig sten och som sådana kan variera kraftigt beroende på utvinning stenbrott.
Med den kan du skapa unika sänkor, som kännetecknas av färger och slående ådring och motstycke. Det är en sådan en gammal material som värdefull, kunna anpassa sig till alla typer av möbler, från den mest moderna till den mest klassiska, fortfarande lyckas skapa unika miljöer.

Det karakteristiska för de naturliga stenar är närvaron av olika ådring, färger och nyanser, liksom närvaron av små "mikro tårar" och hål, som inte skall anses defekter, men en del av naturlighet av de produkter som framställs med dessa material. Ytan perfektion uppnås endast i harts eller keramiska produkter, gjorda med industriella processer. Av detta skäl, i det slutliga steget av de tvättställ tillverka och duschkar, för vissa typer av sten (som i naturen har mikrosprickor och hål) produkterna utsätts för ett övervakningsförfarande, och hålen eller mikrosprickor är fulländat , genom blandning av hartset med de rester av pulver av samma sten.
Rengöring för skålar och fat dusch NATURSTEN
För daglig rengöring av alla natursten, att vi rekommenderar absolut använda enbart vatten, eller produkter skonsamt rengöringsmedel för NATURSTEN vattenbaserade och inga andra syrabaserade produkter, som kan förstöra strukturen och stenen supericie inom några veckor!
BEHANDLING
Det är strikt nödvändigt att gå vidare med tillämpningen av en behandling vid samband med installationen, genom att upprepa sedan periodiskt, enligt den användning och vattenhårdhet. Den kan endast användas en produkt för natursten för att skydda stenen över tiden.
 
Viadurini.it med sin exklusiva samling Viadurini Bath Collection erbjuder d 'möbler till badrum med ursprungliga designen och motstycke. Diskbänkar appogio runda, rektangulära, elliptiska ... tvättställ kolumnen pyramidala, cylindriska, duschkar och mycket mer. En samling där naturen allenarådande. Alla objekt som erbjuds är tillverkade av natursten, färg och ädla säd nyanser, medvetet lämnade på deras fascinerande rått tillstånd.

Varför köpa:
  • utmärkt kvalitet / pris-förhållande
  • original design
  • marmor och natursten
  • exklusiv kollektion Viadurini
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro