Made in Italy

Dalmine Maxi, diskbänk för modern design, tillverkad i Italien

  • Made in Italy
  • Kod: DALMINE3
kr 8.253,84 kr 10.317,25 -20%
Material Luxolid
Åtgärder L90xP42xH12 cm.
Leveranstider 10/20 arbetsdagar
Handfat i modern design tillverkad i Italien av Dalmine Maxi
Dalmine är en fristående tvättställ med en oval och mjuk form och minimal essens för en naturlig och omslutande design som kan göra skillnaden i ditt badrum.

Det är tillverkat i Luxolid av händerna på sakkunniga italienska hantverkare som består av en syntetisk förening baserad på polyakrylhartser och mineralfyllmedel. Exklusivt material, resultatet av år av forskning och experiment, av högre kvalitet än normala plattprodukter som på grund av olika limningsfaser över tid kan ha färg- eller sprickförändringar. Luxolid å andra sidan blandas och bearbetas i form genom polymera processer. När den har injicerats direkt i formarna, tack vare de sista faserna av behandling och efterbehandling, resulterar det i en enhetlig struktur utan skillnader i färg eller kompakthet, vilket garanterar en produkt av estetisk kvalitet och teknisk perfektion.

Om produkten får skador som djupa repor eller flisning kan den återställas till sitt ursprungliga utseende även efter många år. Det kräver inget särskilt underhåll men det är lämpligt att alltid torka produkten för att förhindra bildning av skalmärken, vilket dock inte skulle påverka materialet. Rengöring kan göras med vanliga tvättmedel och krämer som inte slipper.

Dalmine finns i sexton olika färger i Luxolid-serien.

Anpassa dina utrymmen och gör ditt badrum autentiskt med denna stildetalj med en oemotståndlig Made in Italy design. För information och / eller offert, kontakta oss.
Obs : Kranar ingår inte.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev