Made in Italy

Design fristående handfat för badrum tillverkad i Italien Dalmine Medium

  • Made in Italy
  • Kod: DALMINE1
kr 6.345,34 kr 7.931,68 -20%
Material Luxolid
Åtgärder L60xP42xH15 cm.
Leveranstider 10/20 arbetsdagar
Fristående designhandfat tillverkat i Italien Frascati Medium
Frascati är en fristående handfat med oval form. Dess omslagna design gör det perfekt för att dekorera ditt badrum med en naturlig och lätt känsla av klass.

Det är tillverkat i Luxolid av händerna på sakkunniga italienska hantverkare som består av en syntetisk förening baserad på polyakrylhartser och mineralfyllmedel. Exklusivt material, resultatet av år av forskning och experiment, av högre kvalitet än normala plattprodukter som på grund av olika limningsfaser över tid kan ha färg- eller sprickförändringar. Luxolid å andra sidan blandas och bearbetas i form genom polymera processer. När den har injicerats direkt i formarna, tack vare de sista faserna av behandling och efterbehandling, resulterar det i en enhetlig struktur utan skillnader i färg eller kompakthet, vilket garanterar en produkt av estetisk kvalitet och teknisk perfektion.

Om produkten får skador som djupa repor eller flisning kan den återställas till sitt ursprungliga utseende även efter många år. Det kräver inget särskilt underhåll men det är lämpligt att alltid torka produkten för att förhindra bildning av skalmärken, vilket dock inte skulle påverka materialet. Rengöring kan göras med vanliga tvättmedel och krämer som inte slipper.

Frascati finns i sexton olika färger i Luxolid-serien.

Förbättra dina interiörer och göra dina utrymmen autentiska med denna stildetalj tillverkad i Italien. För information och / eller offert, kontakta oss.
Obs : Kranar ingår inte.
Email Newsletter
Nyhetsbrev