Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumsmöbler, modern och upphängd design tillverkad i Italien - Callisi8

Kod: CALLISI8
kr 46.965,40
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
HPL, Novcryl, lackerad
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Bathroom

Minimal badrumskomposition, upphängd och böjd design med integrerad handfat, tillverkad i Italien.

Möbeluppsättningen är i toalett ek unicolor HPL , integrerad tvättställ i matt vit Novcryl , spegel med matt vit lackerad ram, öppet fack i matt vit lack och baksida i tobak ek unicolor HPL.

Det är en komposition som kan anpassas till flera konfigurationer av användning och är tillräckligt mångsidig för att hitta utrymme inom olika typer av hus.
Den föddes efter en förening av uppmärksamhet på detaljer med en väsentlig design: stereometriska element med enkla linjer som erhålls genom noggrann sammansättning av tunna eller avsmalnande paneler gör att du kan uppskatta volymerna i sin helhet genom att dematerialisera kanterna.

Denna formella klarhet ges av spårdörren med en lutande profil och det inbyggda tvättstället .

En ultramodern komposition tack vare linjernas regelbundenhet och det spännande spelet av fulla och tomma volymer , som i alla fall elegant återupptar strukturen i bakgrunden och skapar en homogen och naturlig struktur. För att slutföra bilden är ramen som omsluter spegeln och de öppna hyllorna i den övre delen.

Slutligen erbjuds kompositionen i en serie nya finish som inkluderar HPL Unicolor-laminat med dekorationer som simulerar ek i fyra olika nyanser och sten i tre naturliga nyanser. För att följa med dem, ett brett utbud av lacker som syftar till att skapa ett komplett program som kan tillgodose ett stort antal användare och rumsliga typologier.

Kontakta oss för mer information.

Kompositionen innehåller:
1 L70 x P.45 x H.50 cm
2 L70 x D.45 x H.25 cm
3 L70 x D.45 x H.25 cm
4 L.142x P.45 x H.50 cm
4A integrerat handfat
5 L.140 x P.15 x H.70 cm

Kranen ingår inte i kompositionen, för att få den att be om en offert i lämplig form.

Tekniska funktioner
Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm V100 vattenavvisande i klass E1 med synliga sidor inför melamin eller lackade i olika nyanser
HPL-fronter: i träpartiklar th. 16 mm V100 i klass E1 med ABS-kant
12 mm tjocka Novcryl-toppar

HPL : Högtryckslaminat består av flera lager papper impregnerade med värmehärdande hartser och komprimeras genom den kombinerade effekten av värme och högt tryck. Resultatet är en stabil, icke-reaktiv, homogen, icke-porös och högdensitetsprodukt.
För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka, icke-slipande trasor.

Novcryl är ett material som består av en kalibrerad blandning av olika mineralfyllmedel av utmärkt kvalitet, bundet av speciella polyesterhartser som är utformade för att säkerställa utmärkt mekanisk och kemisk beständighet. Rengöring är extremt lätt med flytande produkter som inte är slipande, alla små repor som kan uppstå genom åren kan återupptas med poleringsborstar och vaxer som är typiska för karosserisektorn.

Lackade ytor kräver särskilt noggrant underhåll för att undvika repor eller utstryk.
För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka, icke-slipande trasor.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter