Made in Italy

Badrumsmöbler, modern och upphängd design tillverkad i Italien - Callisi8

  • Made in Italy
  • Kod: CALLISI8
kr 47770,49 kr 53078,30 -10%
Material HPL, Novcryl, Lack
Leveranstider 4/6 arbetsveckor
Anpassade Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se

Minimal badrumskomposition, upphängd och böjd design med integrerad handfat, tillverkad i Italien.

Möbeluppsättningen är i toalett ek unicolor HPL , integrerad tvättställ i matt vit Novcryl , öppet fack i matt vit lack och rygg i tobak ek unicolor HPL.

Det är en komposition som kan anpassas till flera olika konfigurationer och är tillräckligt mångsidig för att hitta utrymme inom olika typer av hus.
Den föddes efter en förening av uppmärksamhet på detaljer med en väsentlig design: stereometriska element med enkla linjer som erhålls genom noggrann sammansättning av tunna eller avsmalnande paneler gör att du kan uppskatta volymerna i sin helhet genom att dematerialisera kanterna.

Denna formella klarhet ges av spårdörren med en lutande profil och det inbyggda tvättstället .

En ultramodern komposition tack vare linjernas regelbundenhet och det spännande spelet av fulla och tomma volymer, som i alla fall elegant återupptar strukturen i bakgrunden och skapar en homogen och naturlig struktur.

Slutligen erbjuds kompositionen i en serie nya ytbehandlingar som inkluderar HPL Unicolor-laminat med dekorationer som simulerar ek i fyra olika nyanser och sten i tre naturliga nyanser. För att följa med dem, ett brett utbud av lacker som syftar till att skapa ett komplett program som kan tillgodose ett brett spektrum av användare och rumsliga typologier.

Kontakta oss för mer information.

Kompositionen inkluderar:
1 L70 x P.45 x H.50 cm
2 L70 x D.45 x H.25 cm
3 L70 x D.45 x H.25 cm
4 L.142x P.45 x H.50 cm
4A integrerat handfat

Kranen ingår inte i kompositionen, för att få den att be om en offert i lämplig form.

Tekniska funktioner
Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm V100 vattenavvisande i klass E1 med synliga sidor vända mot eller lackade i olika nyanser
HPL-fronter: i träpartiklar th. 16 mm V100 i klass E1 med ABS-kant
12 mm tjocka Novcryl-toppar

HPL : Högtryckslaminat består av flera lager papper impregnerade med värmehärdande hartser och komprimeras genom den kombinerade effekten av värme och högt tryck. Resultatet är en stabil, icke-reaktiv, homogen, icke-porös och högdensitetsprodukt.
För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka och icke-slipande trasor.

Novcryl är ett material som består av en kalibrerad blandning av olika mineraliska fyllmedel av utmärkt kvalitet, kopplade av vissa polyesterhartser som är utformade för att garantera utmärkt mekanisk och kemisk beständighet. Rengöring är extremt lätt med icke-slipande flytande produkter, alla små repor som kan uppstå genom åren kan återupptas med poleringsborstar och vaxer som är typiska för karosserisektorn.

Lackade ytor kräver särskilt noggrant underhåll för att undvika repor eller utstryk.
För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka och icke-slipande trasor.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro