Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bänkskivan handfat för Laia badrum i natursten

Kod: LAVAPPSUNSET
kr 6.110,40
Moms ingår
- +
Material
onyx
Åtgärder
Att vara unika bitar ska mätningarna betraktas som vägledande
Leveranstider
7 arbetsdagar
Produktens vikt
35/50 kg
Viadurini Bathroom
Handfat i bänkskivan i natursten, handgjord.
Färg: solnedgångsten (brun)
Vägledande åtgärder: Dessa är unika delar gjorda för hand, åtgärderna kan variera.
Längd 55 cm; Bredd 55 cm; Höjd 19 cm
Eftersom dessa är unika bitar skiljer sig varje objekt från de andra i färgtoner och former. Av den anledningen är det visade fotot att betrakta som vägledande. Det är möjligt att vid beställning be om det exakta fotot av föremålet innan det skickas.

Produkten i denna linje är gjorda av natursten som marmor, onyx, vulkaniska stenar, flodsten ... De är alla handgjorda, så de är riktiga unika bitar, var och en skiljer sig från de andra i form och färg nyanser.
ANVÄNDNING OCH UNDERHÅLL
För att rengöra dessa tvättställ, är det nödvändigt att använda specifika tvättmedel för natursten och marmor, som inte innehåller slipmedel. Produkten måste appliceras med en mjuk och känslig svamp som inte kliar och förstör ytan.

För att säkerställa produktens integritet och hållbarhet över tiden är det nödvändigt att regelbundet applicera impregneringsbehandlingen (försedd med artikeln) på insidan och på kanterna av diskbänken. Den första applikationen måste utföras när disken tas emot innan den används och behandlingen ska upprepas en gång varannan månad.
Behandlingspaketet innehåller 200 ml produkt och är tillräckligt i ungefär ett år.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter